Sat 26.10.2019 -
18.00 to 20.30

10 vuotta Lain Huutoa

Sat 26.10.2019 -
18.00 to 20.30
Estimated duration: 2 hours 30 minutes
Organizer: 
Lain Huuto
Ticket sales start  
Fri 26.04.2019 - 09.00
Tickets:
From 28 €
Cloakroom charge: 2.00 €
Intermission: 
Yes
Order refreshments »
10 vuotta Lain Huutoa on juristikuoro Lain Huudon 10 v juhlakonsertti. Vierailevana tähtenä Felix Zenger. Johtaa Paavo Hyökki.
10 vuotta Lain Huutoa on juristikuoro Lain Huudon huikea juhlakonsertti, jossa kuullaan niin klasaria kuin poppia. Konserttia voi suositella niin kuoromusiikin ystäville kuin ensikertalaisillekin ja kelle tahansa hauskan konsertti-illan kaipuussa olevalle, sillä Lain Huuto on tunnettu viihdyttävästä esiintymisestään, lämpimästä soundistaan ja erinomaisista kappalevalinnoistaan.

Ensimmäisellä puoliajalla "LÄHTÖ" tehdään aikamatka tämän maailman parhaan ammattikuntakuoron melkoiseen historiaan kilpailumenestyksineen ja upeine konsertteineen. Luvassa on useita tilausteoksia ja parhaita paloja matkan varrelta - ja ehkä muutama yllätyskin.

Toisella puoliajalla "KISS"-kuoro palaa lavalle suuren maailman tyyliin - täysin uudella soundilla, jokainen oman mikrofoninsa ääreen. Luvassa on suomalaisia ja kansainvälisiä pop- ja viihdemusiikin helmiä Africasta aina Uptown Funkkiin yhdessä beatboxaaja Felix Zengerin kanssa.

Felix Zenger on esiintynyt ympäri maailmaa kymmenientuhansien kuulijoiden yleisöille Pharrell Williamsin kaltaisten maailmantähtien kanssa. Paljon Felix Zengerin vetovoimasta kertoo, että mies on noussut YouTuben seuratuimmaksi suomalaiseksi sooloartistiksi. Hänen katsotuin videonsa on kerännyt tähän mennessä huikeat yli 38 miljoonaa katselukertaa. Pharrel Williams kuuluukin sanoneen Zengerille: ”I’m sorry, but you’re one of the best that ever did it”

Tähän mennessä Zengerin rinnalla on nähty lukuisia kotimaisen musiikin raskassarjalaisia kuten Asa, Don Johnson Big Band, Tuomo, Paleface ja Rajaton. Zenger oli myös mukana jazzin rajoja uudelleen kartoittaneessa Iiro Rantala New Triossa, jossa pianisti Rantalan sekä Zengerin lisäksi soitti kitaristi Marzi Nyman. Viime vuosina Zenger on tehnyt myös uusia aluevaltauksia esiintymällä mm. klassisten orkestereiden solistina. Ensimmäisen kerran Zenger esiintyi yhdessä Lain Huudon kanssa syksyllä 2018 Savoyn loppuunmyydyssä "Funk-it-up" -viihdekonsertissa.

Konsertin johtaa kokonaisuudessaan Lain Huutoa sen perustamisesta lähtien johtanut Paavo Hyökki.
Organizer contacts: 
info@lainhuuto.fi
Tickets and costs
 
Type of ticket: Event with admission fee
 
Basic ticket: 28.00 € - 46.00 €
Alennusryhmät: 20.50 € - 32.00 €

Prices including handling charge

Cloakroom charge: 2.00 €
 
Lain Huuto
choir
Felix Zenger
beatbox
Paavo Hyökki
conductor

See also

Concert Hall
The vineyard-shaped Concert Hall is located in the core of Musiikkitalo. The hall has 1704 seats. Its acoustics have been designed for orchestrall music.
Easy listening
Jon Hopkins Ensemble - Polarity Tour 2020
Tue 03.11. 19:30
/ Concert Hall
Tickets:
From 46 €
Buy tickets
Folk music and world music
Gospel Helsinki 20 years!
Sat 10.10. 16:00
/ Concert Hall
Tickets:
From 44 €
Buy tickets
Easy listening
Muistojen bulevardi
Sat 31.10. 15:00
/ Concert Hall
Tickets:
From 46 €
Buy tickets