Virolainen musiikki soi: Siiri Sisask

P
Wed 25.10.2017 -
19.30 to 21.00
Estimated duration: 1 hours 30 minutes
Organizer: 
Viro-instituutti
Syksyn ensimmäisessä Virolainen musiikki soi -konsertissa lavalle nousee virolaisiin eturivin artisteihin kuuluva Siiri Sisask.
No intermission. Please order refreshments before concert. »

Event description

Siiri Sisask on kuulunut virolaisiin eturivin artisteihin jo vuosikymmeniä, mutta yhä hän muuttuu, kokeilee ja luo uutta. Siiri Sisaskin kiehtovasti soiva, voimakas ääni ja omaperäinen sävelkieli ovat tehneet hänestä yhden Viron kiinnostavimmista ja rakastetuimmista laulajista.
Hän on julkaissut 11 levyä jakonsertoinut monissa paikoissa eri puolilla maailmaa. ”Siiri Sisask on ainutlaatuinen, voimakas ja vangitseva esiintyjä. Kuulijana samosin mystisen äänimetsän syvyyksissä ja koin valtavasti eri tunnetiloja.” John Robb, Louder Than War.

Helsingin Musiikkitalon konsertti esittelee yleisölle Sisaskin tuoreempaa tuotantoa. Koska konsertti ajoittuu pyhäinpäivän tuntumaan, myös mukaan valikoituneet laulut ilmentävät tätä vuodenaikaa. Konsertissa kuullaan lauluja runoilijoiden Ernst Ennon, Juhan Liivin ja Uku Masingin teksteihin syntyneitä sävellyksiä sekä kokonaan Sisaskin omia kappaleita.
Contact information
info@viro-instituutti.fi
Organizer
Viro-instituutti

Tickets and costs

 
Type of ticket: Event with admission fee
 
Basic ticket: 11.00 €
Lapsi, opiskelija, eläkeläinen, varusmies, työtön, ryhmä ( > 10 hlö): 8.00 €

Prices including handling charge

Ticket sales start  
Mon 04.09.2017 - 12.45
 

Additional details