Thu 30.04.2020 -
19.00 to 21.00

Legendaarinen vappukonsertti

Thu 30.04.2020 -
19.00 to 21.00
Estimated duration: 2 hours
Organizer: 
Lilja Production
Ticket sales start  
Sat 22.02.2020 - 10.00
Tickets:
From 60 €
Buy tickets
Cloakroom charge: 2.00 €
Intermission: 
Yes
Order refreshments »
Kolme iloista baritonia Waltteri Torikka, Aarne Pelkonen ja Kristian Lindroos sekä suloinen sopraano Johanna Rusanen-Kartano
Siinä missä korkea tenoriääni ihastuttaa, lämmin baritoniääni saa sydämen lämpenemään. Kun mukaan lisätään vielä jalosti soiva sopraano, saadaan vappuaaton konsertti täyteen häikäiseviä hetkiä! Solisteja yhdistää upean laulutaidon ja karisman lisäksi se, että he kaikki ovat voittaneet Lappeenrannan laulukilpailun. Liity joukkoon iloiseen ja nauti taidokkaiden laulajien esityksistä ja rennon rempseästä vapputunnelmasta!

Waltteri Torikka hurmasi suomalaiset voittamalla MTV3:n Tähdet tähdet -ohjelman. Lavalla leppoisasti jutusteleva Waltteri hallitsee vankasti koulutetun äänensä ja näyttää taitojaan tulkitsemalla erityylisiä kappaleita. ”Vaikka olemmekin saman äänialan edustajia, olemme kaikki hyvin erilaisia persoonia. Se tekee konsertista varmasti mielenkiintoisen myös yleisölle”, Torikka toteaa.

Kristian Lindroos tulee oopperalaulajien suvusta, ja isoisä Peter Lindroosin laulamisen kuunteleminen sai nuoren Kristianin vaihtamaan raskaan rockin klassiseen musiikkiin. Kristian on nuoren polven laulaja, joka on ehtinyt niittää mainetta sekä oopperan että liedin saralla niin Suomessa kuin Euroopassa. ”Olen varma, että äänemme soivat hyvin yhteen”, lupaa Lindroos.

Aarne Pelkonen kertoo konsertista näin: ”Tällaista kokoonpanoa ei ole Suomessa. Tämä on meille hauskaa, ja hauskanpito leviää lavalta kaikkialle Musiikkitalon Konserttisaliin.” Aarne on upea baritoni, Sibelius-Akatemian kasvatti, Suomen Kansallisoopperan vakiotähti ja loistava muusikko.

Johanna Rusanen-Kartano päätti jo lapsena, että hänestä tulee oopperalaulaja. Vuosien kovalla työllä ääni onkin kehittynyt muhkeaksi ja taipuisaksi instrumentiksi. Johanna esiintyy jatkuvasti eri oopperataloissa sekä Suomessa että ulkomailla. Hän on ollut myös Grammy-ehdokkaana parhaasta oopperalevytyksestä.

Jukka Nykäsen orkesteri on kymmenen vuoden aikana yhteen hioutunut ammattimuusikoista koostuva orkesteri, jossa jokainen on oman instrumenttinsa virtuoosi.

Sydämellisesti tervetuloa juhlistamaan vappua konserttiin!
Organizer contacts: 
Lilja Kainulainen
lilja@kainula.com
040 511 0053
Tickets and costs
Buy tickets
 
Type of ticket: Event with admission fee
 
Basic ticket: 60.00 € - 70.00 €

Prices including handling charge

Cloakroom charge: 2.00 €
 
Additional details
Aarne Pelkonen
baritone
Kristian Lindroos
baritone
Waltteri Torikka
baritone
Johanna Rusanen-Kartano
soprano

See also

Concert Hall
The vineyard-shaped Concert Hall is located in the core of Musiikkitalo. The hall has 1704 seats. Its acoustics have been designed for orchestrall music.
Easy listening
Jari Sillanpää – Kulku ihmisen
Sun 04.10. 15:00
/ Concert Hall
Tickets:
From 43 €
Buy tickets
Folk music and world music
Gospel Helsinki 20 years!
Sat 10.10. 16:00
/ Concert Hall
Tickets:
From 44 €
Buy tickets
Easy listening
Jon Hopkins Ensemble - Polarity Tour 2020
Tue 03.11. 19:30
/ Concert Hall
Tickets:
From 46 €
Buy tickets