Thu 04.06.2020 -
19.00 to 20.00

Kesäkonserttisarja Musiikkitalosta: Kristian Lindroos

Thu 04.06.2020 -
19.00 to 20.00
Estimated duration: 1 hours
Organizer: 
Teatro Productions
Ticket sales start  
Wed 20.05.2020 - 16.30
Tickets:
From 9.9 €
Buy tickets
Cloakroom charge: Free and unattended
Intermission: 
No servings (ie. seminars)
TV, Radio, Verkko
Konserttisarjan toisessa konsertissa baritoni Kristian Lindroos johdattaa yleisönsä Oskar Merikannon helmiin yhdessä pianisti Tuula Hällströmin kanssa.
Konserttisarjan toisessa konsertissa kuullaan suomalaista musiikkia. Baritoni Kristian Lindroos johdattaa yleisönsä Oskar Merikannon helmiin yhdessä pianisti Tuula Hällströmin kanssa.

Baritoni Kristian Lindroos on nuoren polven laulaja joka on ehtinyt niittää mainetta sekä oopperan että liedin saralla. Hänet tunnetaan erityisesti Lappeenrannan laulukilpailujen voittajana vuodelta 2016. Lindroos on esiintynyt lukuisissa oopperoissa Suomessa ja ulkomailla mm. Savonlinnan oopperajuhlilla ja Firenzen Maggio Fiorentinossa. Kristianin rooleihin kuuluu mm. Belcore Lemenjuomasta, Figaro Figaron häistä, Falke Lepakosta, Schaunard La Bohemesta ja Marullo Rigoletosta.

Lindroos on laulanut melkein kaikkien suurten suomalaisten orkesterien kuten RSO:n, Helsingin kaupunginorkesterin, Turun filharmonisen orkesterin, Tampere filharmonian, Sinfonia Lahden, Kaartin Soittokunnan sekä Vaasan Kaupunginorkesterin solistina. Kapellimestareina ovat olleet mm. Sir Roger Norrington, Leif Segerstam, Hannu Lintu, Susanna Mälkki ja Santtu-Matias Rouvali. Lindroos on tehnyt lukuisia Lied-konsertteja mm. pianisti Tuula Hällströmin ja Marita Viitasalon kanssa ympäri Suomea ja Pohjoismaita. Hän on myös saanut erikoispalkinnon Toti dal Monte -laulukilpailussa Trevisossa, Italiassa kesäkuussa 2015.

Kesäkonserttisarja Musiikkitalosta:
- Kolme juonnettua ja sisällöiltään erilaista konserttia. Luvassa oopperaa, operettia ja suomalaisen musiikin helmiä laulaja ja pianisti -kokoonpanolla.
- Konsertit to 28.5., to 4.6. ja to 11.6. klo 19 (kesto n. 55 min / konsertti).
- Esiintyjinä nuoret laulajat: ’tulevaisuuden tähdet’, joiden matka kohti suuria estradeja on jo alkanut.
- Konserttien lomassa kuullaan taiteilijahaastattelut, joissa taustoitetaan konserttiohjelmistoa ja syvennytään taiteilijaan sekä hänen ajatuksiinsa.
- Konsertit juontaa ja haastattelut toimittaa klassiseen laulumusiikkiin ja oopperaan erikoistunut toimittaja-juontaja Vesa Kytöoja.
Organizer contacts: 
www.teatro.fi/
Tickets and costs
Buy tickets
 
Type of ticket: Event with admission fee
 
Stream-lippu: 9.90 €

Lipunmyynti avautuu pian.

Prices including handling charge

Cloakroom charge: Free and unattended
 
Kristian Lindroos
baritone
Tuula Hällström
piano

See also

Concert Hall
The vineyard-shaped Concert Hall is located in the core of Musiikkitalo. The hall has 1704 seats. Its acoustics have been designed for orchestrall music.
Classical
HeBo & Vanhan musiikin sarja - Schumann: Genoveva
Sun 25.10. 16:00
/ Concert Hall
Tickets:
From 40 €
Buy tickets
Contemporary
AUF: Kaiken maailman musiikkia – Barokista Hollywoodiin
Tue 15.09. 19:00
/ Concert Hall
Tickets:
From 32 €
Buy tickets
Classical
HeBo & Vanhan musiikin sarja - Schumann: Genoveva
Tue 27.10. 19:00
/ Concert Hall
Tickets:
From 40 €
Buy tickets