Helsingin Musiikkitalon säätiön avustukset haussa 1.1.2015 alkaen

Musiikkitalon säätiön avustukset on tarkoitettu musiikkikulttuurin edistämiseen Musiikkitalossa. Avustusten hakuaika on 1.1.-28.2.2015
Info

Musiikkitalon säätiön avustukset ovat jälleen haettavana! Tämänkertaisessa haussa säätiö jakaa avustuksia kahdesta rahastosta. 

Pro Musica -rahastosta myönnetään avustuksia klassisen musiikin hankkeisiin. Helsingin Musiikkitalon rahastosta myönnetään avustuksia ensisijaisesti muun kuin klassisen musiikin hankkeisiin. 

Tuettavat hankkeet valitaan ensisijaisesti sisällöllisin perustein.

Avustusten hakuaika on 1.1.–28.2.2015. Molempien rahastojen avustuksia haetaan samalla lomakkeella. 

Hakulomake julkaistaan Musiikkitalon verkkosivuilla 31.12.2014. Avustuspäätökset tehdään toukokuun 2015 aikana. 

Helsingin Musiikkitalon säätiön varainhankinta vuonna 2014 sai hienon päätöksen juhlakonsertin muodossa. Helsingin Musiikkitalo Oy luovutti Musiikkitalossa 29.11.2014 järjestetyn juhlakonsertin tuoton Musiikkitalon säätiölle. Juhlakonsertissa esiintyivät Musiikkitalon juhlaorkesterin säestämänä mm. Diandra ja tenori Jyrki Anttila. Lahjoituksen suuruus oli n. 5000 euroa. 

Helsingin Musiikkitalon säätiön tarkoituksena on edistää ja vaalia laaja‐alaisesti monipuolisen musiikkikulttuurin esille tuomista, pääsääntöisesti Helsingin Musiikkitalossa. 
Säätiö myöntää avustuksia ja apurahoja sen tarkoitusta edistävään toimintaan ja hankintoihin. Säätiö ei tavoittele toiminnassaan taloudellista voittoa. 

Säätiön hallituksen puheenjohtaja on Helsingin kaupungin apulaiskaupunginjohtaja Ritva Viljanen ja säätiön asiamiehenä toimii kulttuurisuunnittelija Reetta Sariola

Lisätietoja:

www.musiikkitalo.fi/saatio 

Reetta Sariola, säätiön asiamies
saatio.asiamies@musiikkitalo.fi
puh. 0400-293 470

Katso myös

Syksyn varotoimet Musiikkitalossa
Lämpimästi tervetuloa Musiikkitaloon syksyllä 2020! Tutustuthan turvaohjeistukseen ennen konserttiin saapumista.
Santtu-Matias Rouvali tuo Lontoon Philharmonia-orkesterin Ta...
Santtu-Matias Rouvali tuo Lontoon Philharmonia-orkesterin Suomen vierailulle Tampere-taloon ja Musiikkitaloon syyskuussa 2021.
Helsingin Musiikkitalon säätiön avustushaku 2020
Helsingin Musiikkitalon säätiön avustukset on tarkoitettu musiikkikulttuurin edistämiseen erityisesti Musiikkitalossa. Hakuaika on 1.5. - 31.5.2020.
Musiikkitalo saa maailman suurimmat konserttisaliurut
Konserttisalin uusien urkujen suunnitelmat on julkaistu!