Musiikkitalon lahjakortti

Musiikkitalon lipunmyynti auttaa kaikkia lahjattomia! Voit ostaa meiltä lahjakortteja, jotka käyvät maksuvälineenä talon kaikkiin tapahtumiin.

Lahjakortti

Musiikkitalon lipunmyynnistä on saatavana Musiikkitalon lahjakortteja, joilla lahjan saaja voi ostaa lippuja kaikkiin talon tapahtumiin. Lahjakortti käy maksuvälineenä Musiikkitalon lipunmyynnissä sekä Ticketmasterin verkkokaupassa ja myyntipisteissä.

Lahjakortin hinta on 3,5 €. Kortille voi ladata arvoa 10-300 euroa.

Lahjakortin mukana ostaja saa värikkään Musiikkitalon lahjakorttikuoren. Lahjakorttikuoria voi lunastaa myös erikseen, muiden lippujen kuoriksi.
 

Muilla Ticketmasterin lahjakorteilla voi niin ikään lunastaa lippuja kaikkiin talon tapahtumiin – lahjakortit ovat myynnissä ja käytettävissä Musiikkitalon lipunmyynnissä, kaikissa Ticketmasterin myyntipisteissä sekä Ticketmasterin verkkokaupassa. 

Paperiset lahjakortit

Paperisten lahjakorttien myynti on loppunut joulukuussa 2015. Paperisilla Musiikkitalon lahjakorteilla voi ostaa lippuja talon tapahtumiin lahjakortin voimassaolon ajan. Paperiset lahjakortit käyvät maksutapana ainoastaan Musiikkitalon lippumyymälässä.