Saapuminen

Musiikkitalo sijaitsee Helsingin keskustassa, Eduskuntataloa vastapäätä ja hyvien julkisten yhteyksien varrella

Musiikkitalo kartalla

Musiikkitalo sijaitsee Helsingin ydinkeskustassa Mannerheimintien varrella Eduskuntataloa vastapäätä, Nykytaiteen museo Kiasman vieressä ja lähellä Helsingin päärautatieasemaa.

 

Sisäänkäynnit

Musiikkitalon kolme sisäänkäyntiä sijaitsevat Kansalaistorilla Kiasmaa vastapäätä, Mannerheimintien puolella sekä Töölönlahdenkadulla.

Julkisilla

Musiikkitalolle pääsee helposti julkisilla kulkuneuvoilla.
Helsingin päärautatieasemalta ja lähimmältä metroasemalta on noin 300 metrin kävelymatka.

Raitiovaunut 1, 2, 4 ja 10 kulkevat Mannerheimintietä (pysäkit: Kansallismuseo (vain 4 ja 10) tai Lasipalatsi (1, 2, 4 ja 10)). Myös monet bussit kulkevat Mannerheimintietä myöden (pysäkit: Elielin aukio ja Hesperian puisto).

Reitit ja aikataulut löytyvät kätevästi Helsingin seudun liikenteen reittioppaasta: http://www.reittiopas.fi

Polkupyörällä

Kevyen liikenteen väylä Baana kulkee Musiikkitalolta Ruoholahteen ja Pohjois-Helsingistä matka Musiikkitalolle taittuu mukavasti keskuspuistoa pitkin.

Polkupyörätelineitä löytyy Musiikkitalon kaikkien sisäänkäyntien läheisyydestä.

Autolla

Lähimmät maksulliset parkkihallit ovat Q-Park Finlandia ja EuroPark P-Eliel.

Q-Park Finlandia -parkkihallin alimmalta tasolta on suora hissiyhteys Musiikkitalon pääaulaan. Tällä tasolla sijaitsevat myös Musiikkitaloa lähimpänä olevat liikuntaesteisten pysäköintipaikat. Q-Park Finlandian hintatiedot löydät täältä. Kätevimmin asioit syöttämällä luottokorttisi puomin lukijalaitteeseen ajaessasi sisään ja ulos. Pankkikortilla tai käteisellä maksaminen onnistuu maksuautomaatilla pysäköintilipun avulla.

Musiikkitalon Mannerheimintien puoleisen pääoven edessä olevalle levennykselle ja Töölönlahdenkadun puoleiselle levennykselle saa pysähtyä ainoastaan henkilöiden ja tavaroiden jättöä ja noutoa varten. 

Taksilla

Musiikkitaloa lähinnä oleva taksitolppa sijaitsee Kansalaistorin puolella, noin 100 metriä Kansalaistorin puoleisilta ovilta Sanomatalon suuntaan, Eero Erkon kadun päässä.

Musiikkitalon Mannerheimintien puoleisen pääoven edessä olevalle levennykselle voi myös tilata taksin ja taksit voivat myös jättää asiakkaansa tälle levennykselle. Levennykseltä on matkaa Musiikkitalon Mannerheimintien puoleisille pääoville noin 28 metriä.

Liikuntaesteisten saattoliikenne

Invataksit tai muu liikuntarajoitteisten saattoliikenne voi toistaiseksi noutaa ja jättää asiakkaansa Musiikkitalon Kansalaistorin puoleiselle sisäänkäynnille.