Tapahtuman suunnittelu

Sekä menestyvän konsertin että vaikuttavan yritystapahtuman taustalla tarvitaan huolellista suunnittelua ja viimeisteltyä toteutusta.
Tapahtuman suunnittelu

 Idearikas henkilökuntamme tekee kaikkensa, jotta tapahtumasi onnistuu!

Anna tapahtumasi tahtipuikko ammattilaisten käsiin

 

Olipa tilaisuutesi suuri tai pieni, se on meille tärkeä. Järjestämme Musiikkitalossa vuosittain satoja konsertteja – ja satoja yritystapahtumia – joten hallitsemme tapahtumakokonaisuudet ennakkoluuulottomasta ideoinnista markkinointiin ja teknisesti huippulaatuiseen toteutukseen sinun toiveitasi noudattaen.

 

Meiltä saat tilaisuutesi tavoitteisiin ja tyyliin sopivat ehdotukset tilojen, tekniikoiden, somistusten sekä ohjelma- ja ravintolapalveluiden valintaan. Olemme tapahtumasi aikana aina paikan päällä varmistamassa, että kaikki sujuu sovitusti.

 

Musiikkitalossa voit huoletta järjestää tapahtuman, jossa rohkeatkin ideat ja toiveet otetaan vakavasti: luomme ja toteutamme ideoita, jotka aluksi saattavat kuulostaa mahdottomilta.

 

Ota yhteyttä ja tule tapaamaan meitä!

 
Pyydä tarjous
Kerro tapahtumastasi – me autamme sinua alusta loppuun!

Katso myös

Musiikkitalon sanakartta 1/3
Musiikkitalon sanakartat 1-3 kuvailevat sanallisesti tärkeimmät reitit Musiikkitaloon saavuttaessa sekä aulatiloissa liikuttaessa.
Levytykset ja äänitaltioinnit
Teetä konsertista huippuluokan levytys tai äänitallenne. Musiikkitalon ammattilaiset huolehtivat haluttaessa myös harjoitusten taltioinnista.
Sibeliusta kotiin kannettuna - Musiikkitalon konsertit radio...
Jean Sibelius oli innokas radionkuuntelija. Musiikkitalosta lähetettävät korkealaatuiset konsertit olisivat varmasti myös säveltäjämestarin mieleen.
Musiikkitalon sanakartta 2/3
Musiikkitalon sanakartat 1-3 kuvailevat sanallisesti tärkeimmät reitit Musiikkitaloon saavuttaessa sekä aulatiloissa liikuttaessa.