Tapahtuman suunnittelu

Sekä menestyvän konsertin että vaikuttavan yritystapahtuman taustalla tarvitaan huolellista suunnittelua ja viimeisteltyä toteutusta.
Tapahtuman suunnittelu

 Idearikas henkilökuntamme tekee kaikkensa, jotta tapahtumasi onnistuu!

Anna tapahtumasi tahtipuikko ammattilaisten käsiin

 

Olipa tilaisuutesi suuri tai pieni, se on meille tärkeä. Järjestämme Musiikkitalossa vuosittain satoja konsertteja – ja satoja yritystapahtumia – joten hallitsemme tapahtumakokonaisuudet ennakkoluuulottomasta ideoinnista markkinointiin ja teknisesti huippulaatuiseen toteutukseen sinun toiveitasi noudattaen.

 

Meiltä saat tilaisuutesi tavoitteisiin ja tyyliin sopivat ehdotukset tilojen, tekniikoiden, somistusten sekä ohjelma- ja ravintolapalveluiden valintaan. Olemme tapahtumasi aikana aina paikan päällä varmistamassa, että kaikki sujuu sovitusti.

 

Musiikkitalossa voit huoletta järjestää tapahtuman, jossa rohkeatkin ideat ja toiveet otetaan vakavasti: luomme ja toteutamme ideoita, jotka aluksi saattavat kuulostaa mahdottomilta.

 

Ota yhteyttä ja tule tapaamaan meitä!

 
Pyydä tarjous
Kerro tapahtumastasi – me autamme sinua alusta loppuun!

Katso myös

Sibeliusta kotiin kannettuna - Musiikkitalon konsertit radio...
Jean Sibelius oli innokas radionkuuntelija. Musiikkitalosta lähetettävät korkealaatuiset konsertit olisivat varmasti myös säveltäjämestarin mieleen.
Musiikkitalon orkesteriakatemia
Musiikkitalon orkesteriakatemia on yhteistyömalli, jonka tavoitteena on yhä korkeatasoisempi, työelämälähtöisempi ja kansainvälisempi koulutus.
Värityskuvat
Tulosta Musiikkitalon värityskuvat piristämään kotona oleilua. Suositellaan nautittavaksi erinomaisen musiikin kera!
KUULE! - yleisötyö
Musiikkitalon KUULE! -yleisötyö tarjoaa uusia näkökulmia musiikkiin. Osallistuminen ja heittäytyminen johtavat oppimiseen, elämyksiin ja luovuuteen.