Tapahtuman suunnittelu

Sekä menestyvän konsertin että vaikuttavan yritystapahtuman taustalla tarvitaan huolellista suunnittelua ja viimeisteltyä toteutusta.
Tapahtuman suunnittelu

 Idearikas henkilökuntamme tekee kaikkensa, jotta tapahtumasi onnistuu!

Anna tapahtumasi tahtipuikko ammattilaisten käsiin

 

Olipa tilaisuutesi suuri tai pieni, se on meille tärkeä. Järjestämme Musiikkitalossa vuosittain satoja konsertteja – ja satoja yritystapahtumia – joten hallitsemme tapahtumakokonaisuudet ennakkoluuulottomasta ideoinnista markkinointiin ja teknisesti huippulaatuiseen toteutukseen sinun toiveitasi noudattaen.

 

Meiltä saat tilaisuutesi tavoitteisiin ja tyyliin sopivat ehdotukset tilojen, tekniikoiden, somistusten sekä ohjelma- ja ravintolapalveluiden valintaan. Olemme tapahtumasi aikana aina paikan päällä varmistamassa, että kaikki sujuu sovitusti.

 

Musiikkitalossa voit huoletta järjestää tapahtuman, jossa rohkeatkin ideat ja toiveet otetaan vakavasti: luomme ja toteutamme ideoita, jotka aluksi saattavat kuulostaa mahdottomilta.

 

Ota yhteyttä ja tule tapaamaan meitä!

 
Pyydä tarjous
Kerro tapahtumastasi – me autamme sinua alusta loppuun!

Katso myös

Musiikkitalon sanakartta 3/3
Musiikkitalon sanakartat 1-3 kuvailevat sanallisesti tärkeimmät reitit Musiikkitaloon saavuttaessa sekä aulatiloissa liikuttaessa.
Saavutettavuus
Musiikkitalo on kynnyksetön ja hissit kuljettavat kerrosten välillä. Kohomerkinnät opasteissa auttavat näkövammaisia kävijöitä ottamaan talon omakseen.
Tutustu Musiikkitaloon esittelykierroksella
Tutustu Musiikkitaloon tilaamalla ryhmällesi opastus tai osallistumalla avoimeen yleisökierrokseen. Koululaiskierrokset tarjoamme veloituksetta.
Tilaa Musiikkitalon uutiskirje Intro!
Musiikkitalon uutiskirje kertoo talon kuulumisia ja vinkkaa tulevista tapahtumista. Uutiskirje lähetetään keskimäärin kerran kuukaudessa.