Lasten kanssa Musiikkitalossa

Tekemistä lapsille

Musiikkitaloon on helppo tulla lasten kanssa. Tilava kahvila, lastenhoitohuoneet ja lastenkonsertit tekevät vierailusta Musiikkitalolla sujuvan.

Lasten tapahtumat

Musiikkitalossa järjestetään paljon erilaisia lastenkonsertteja - tapahtumia, ja kerran vuodessa omistamme lapsille kokonaisen viikon. 
Tutustumisen Musiikkitalon monipuoliseen tarjontaan voi aloittaa lastenkonserttien lisäksi esimerkiksi opiskelijamatineoista tai avoimista kenraaliharjoituksista. 

Lapset suhtautuvat usein erilaisiin musiikinlajeihin aikuisia huomattavasti avomielisemmin, joten rohkaisemmekin vanhempia valitsemaan konserttikalenteristamme ennakkoluulottomasti myös talon perusohjelmiston konsertteja.

Konsertti kannattaa kuitenkin valita pienimmän kuulijan jaksamisen mukaan, ja muistaa se, että ensijaisesti aikuisille suunnatuissa konserteissa tulee muut kuulijat ottaa huomioon.

Vaunukansan levähdyspaikka

Musiikkitalo on suosittu vaunukansan tapaamispaikka Helsingin keskustassa.

Avarassa kahvilassa on päivisin hyvin tilaa, ja vaunut saa helposti pöydän viereen. Lapsille löytyy kahvilasta syöttötuoleja.

Lasten ruoan lämmittämistä varten kahvilasta löytyy mikro, ja vanhempaa lämmittää esimerkiksi kupillinen hyvää teetä tai kahvia ja herkulliset suolaiset ja makeat syötävät. 

Musiikkitalon lastenhoitohuoneet ovat esteettömien wc-tilojen yhteydessä, ja niihin mahtuu aikuisen ja lapsen lisäksi myös vaunut.

Musiikkitalon arkkitehtuurissa ja taideteoksissa riittää mielenkiintoista katsottavaa niin pienelle, kuin vähän isommallekin vierailijalle.