Palvelut

Myynti- ja tapahtumapalvelut
Musiikkitalossa voi järjestää tapahtumia suurista gaalakonserteista pieniin kokouksiin. Ota yhteyttä, niin teemme sinulle tarjouksen!
Lipunmyynti
Musiikkitalon lipunmyynnistä voit ostaa lippuja talon kaikkiin tapahtumiin. Ovimyynti tuntia ennen konsertin alkua, mikäli tilaisuus ei ole loppuunmyyty.
Ryhmämyynti
Musiikkitalon ryhmämyynti palvelee arkisin klo 10 - 14, muina aikoina ryhmävaraukset Ticketmasterista. Ryhmän minimikoko on 10 henkilöä.
Kahvila
Maukkaita leivonnaisia ja vastajauhettua kahvia. Istahda nauttimaan ja viihdy!
Ennakkotarjoilut
Herkuttele kiireettömästi tilaamalla tarjoilut etukäteen. Saat herkut valmiiksi pöytään katettuna ilman jonottamista.
Lounasravintola
Tarjoilemme maistuvan lounaan joka arkipäivä kolmannen kerroksen ravintolassa. Tervetuloa lounaalle!
Ravintolapalvelut
Musiikkitalon ravintolapalveluista vastaa Food&Events Tapahtumaravintolat, jonka ammattilaiset loihtivat herkulliset tarjoilut kaikenkokoisiin tapahtumiin!
Fuga
Kaupungin parhaan klassisen musiikin levyvalikoiman ja asiantuntevimman palvelun omaava levykauppa Fuga palvelee musiikin ystäviä Musiikkitalossa.
Ostinato
Nuottikauppa Ostinato tarjoaa Pohjoismaiden parhaimman valikoiman nuotteja ja musiikkikirjallisuutta. Ostinato palvelee kaikkia musiikin ystäviä.
Info
Info palvelee Musiikkitalon aukioloaikoina. Infosta voit mm. lainata pyörätuolia tai tilata taksin. Info ei myy tai varaa lippuja talon tapahtumiin.
Pääaula
Kirsi Kaulasen Gaia-veistos koristaa Musiikkitalon Pääaulaa. Lisäksi aulassa sijaitsevat aulapalvelupiste, naulakot ja wc-tiloja.
Päälämpiö
Päälämpiöstä aukeavat näkymät Kansalaistorille ja Finlandia-puistoon. Kahvila palvelee Päälämpiössä ja sieltä on kulku Konserttisalin permantokatsomoon.
Parvilämpiö
Parvilämpiöstä aukeavat näkymät Kansalaistorille ja Finlandia-puistoon. Parvilämpiöstä on kulku Konserttisalin parvikatsomoon.
Terassilämpiö
Terassilämpiö on valoisa ja avara tila, josta avautuvat näkymät Kansalaistorille. Se sopii niin kokousten kuin cocktail-tilaisuuksien järjestämiseen.
Alalämpiö
Alalämpiö toimii Musiikkitalon pienempien salien väliaikatarjoilutilana. Alalämpiössä on silloin tällöin myös vaihtuvia näyttelyjä.
Kirjasto
Sibelius-Akatemian kirjasto on kaikille avoin kirjasto. Siellä voi kuunnella levyjä, käyttää verkkoaineistoja sekä lainata kirjoja, nuotteja ja äänitteitä.
Sibelius-Akatemian info
Sibelius-Akatemian info tarjoaa opiskeluun ja opetukseen liittyviä peruspalveluita sekä yleistä neuvontaa.
Agora-aula
Agora-aula sijaitsee Musiikkitalon Sibelius-Akatemian siivessä, ensimmäisessä kerroksessa.
Musiikkitalon terassi
Tervetuloa Helsingin kuumimmalle terassille! Nauti laatumusiikista, kesäisistä drinkeistä ja auringosta ydinkeskustassa!