Abrahamin pidot

O
Pe 23.02.2018 -
19.00 - 21.30
Arvioitu kesto: 2 tuntia 30 minuuttia
Järjestäjä: 
Malpana/Helena Tornberg
Jukka Linkolan Abrahamin Pidot -oopperan Helsingin kantaesitys. Tomi Punkeri, Johanna Kropsu, Virva Puumala, Emma Hannonen ja 100 hengen oopperaensemble.
Tilaa tarjoilut.

Tapahtuman kuvaus

Pohjois-Suomessa jo suurta menestystä niittänyt ooppera saa Helsingin kantaesityksensä Musiikkitalolla 22. ja 23.2.2018 klo 19. Koko satahenkinen esiintyjistö sykkii selviytymisuskoa ja iloa ohjaaja-koreografi Jouni Prittisen varmassa otteessa.

Pääsolisteja ovat Tomi Punkeri, Johanna Kropsu, Virva Puumala ja Emma Hannonen. Oulun ammattikorkeakoulun laulun- ja tanssinopiskelijat muodostavat leijonanosan oopperan esiintyjistöstä. Kapellimestarina toimii Ville Mankkinen. Hän luotsaa konserttimestari Sinikka Ala-Leppilammen kokoamaa Oulunsalo Ensemble-orkesteria.

Helena Tornbergin libretto kertoo köyhän orpopojan, Abraham Ojanperän matkasta tunnetuksi oopperalaulajaksi ja laulunopettajaksi. 1860-luvun nälänhädästä ja lavantaudista kärsivät Limingan kyläläiset keräsivät rahaa lahjakkaan Aappo-pojan opintoihin Jyväskylään.

Abraham Ojanperä oli aikoinaan Jean Sibeliuksen luottolaulaja ja Oskar Merikannon kollega kanttorina Johanneksen kirkossa. Hänet valittiin myös silloisen Helsingin Musiikkiopiston, nykyisen Sibelius-Akatemian, ensimmäiseksi laulunopettajaksi. Abraham rakasti laulua ja elämää.
Yhteystiedot
helena@liigofinland.com
Järjestäjä
Malpana/Helena Tornberg
Jukka Linkola
säveltäjä
Tomi Punkeri
baritoni
Johanna Kropsu
Sopraano
Virva Puumala
Sopraano
Emma Hannonen
koloratuurisopraano
Ville Mankkinen
kapellimestari

Liput ja maksut

 
Lipputyyppi: Maksullinen tapahtuma
 
Peruslippu: 59.00 € - 79.00 €
Ryhmät (väh.10hlö): 55.00 € - 75.00 €

Hinnat sisältävät palvelumaksun

Lipunmyynti alkaa  
Pe 08.12.2017 - 09.00
 
Naulakkomaksu: 2.00 €
Tilaa tarjoilut.

Lisätiedot