To 13.06.2019 -
14.00 - 14.45

Hetkien helminauhaa - kesäisiä lied-ja pianomusiikin helmiä

To 13.06.2019 -
14.00 - 14.45
Arvioitu kesto: 45 minuuttia
Järjestäjä: 
Sanni Virta ja Siban opiskelijat
Liput:
Vapaa pääsy
Naulakkomaksu: Maksuton ja vartioimaton
Väliaika: 
No servings (ie. seminars)
Vapaa pääsy
Sibelius-Akatemian opiskelijat esittävät Musiikkitalossa läpi kesän ilmaiskonsertteja. Tänään vuorossa Hetkien Helminauhaa!
Pysähdy kanssamme säveltaiteen kesäbrunssille. Tarjolla kattaus saksalaisten ja ranskalaisten säveltäjämestareiden luomuksia mutta myös kotimaisia raikkaita lied-maistiaisia. Pysähdy kanssamme ihmettelemään elämää, keskikesän syreenintuoksua ja suven suloisia sointuja. Jokainen kesäkahviokonserttimme kappale maalaa eteemme erilaisia laulullisia tuokiokuvia ja hetkiä elämän helminauhasta. Haluamme antaa musiikin puhua keskellä kesäpäivääkin, yksinkertaisen mutta klassisen elegantin sävelkielen kautta. Kun sanat loppuvat, on sanattomien laulujen aika, ajattomuuden aika. Pysähdy siis kanssamme säveltaiteen puutarhaan punomaan uniikkia hetkien helminauhaasi.

Kesäiltapäivinä Musiikkitalossa nautitaan elävästä musiikista, kun Sibelius-Akatemian opiskelijat esittävät makupaloja eri musiikkityyleistä. Kesän aikana kuullaan muun muassa klassista musiikkia, kansanmusiikkia, jazzia ja popmusiikkia – kaikkea, mitä Musiikkitalossa soi!

Konsertit järjestetään kahvilassa, jossa voit nauttia esimerkiksi pullakahvit tai salaattilounaan musiikkielämyksen yhteydessä. Kaikkiin kesäkonserttisarjan tapahtumiin on vapaa pääsy.
Järjestäjän yhteystiedot: 
Tuottaja: Sanni Virta, sannisinikka.virta@gmail.com
Liput ja maksut
 
Lipputyyppi: Vapaa pääsy
 
Naulakkomaksu: Maksuton ja vartioimaton
 
Eerika Saarikoski
laulu
Miikkael Halonen
piano

Katso myös

Päälämpiö
Päälämpiöstä aukeavat näkymät Kansalaistorille ja Finlandia-puistoon. Kahvila palvelee Päälämpiössä ja sieltä on kulku Konserttisalin permantokatsomoon.
Klassinen
Or­ga­non ur­ku­ma­ti­nea
To 10.12. 12:00
/ Organo
Liput:
Vapaa pääsy
Nykymusiikki
Mu­te­Fest’20
Ma 23.11. 19:00
/ Agora-aula
Liput:
Alk. 6.5 €
Muut taiteet ja tilaisuudet
Riitta Nelimarkka: La Scala
La 03.10. 10:00
/ Päälämpiö
Liput:
Vapaa pääsy