Ti 18.12.2018 -
19.00 - 21.30

Hyvää joulua – Tuliset tenorit ja Suloiset sopraanot

Ti 18.12.2018 -
19.00 - 21.30
Arvioitu kesto: 2 tuntia 30 minuuttia
Järjestäjä: 
Lilja Production
Lipunmyynti alkaa  
La 19.05.2018 - 09.00
Liput:
Alk. 53.5 €
Naulakkomaksu: 2.00 €
Väliaika: 
Kyllä
Tilaa tarjoilut
Tuliset tenorit ja Suloiset sopraanot tuovat joulumielen kuulijoiden sydämiin!
Tuliset tenorit ja Suloiset sopraanot ovat valloittaneet suomalaisten sydämet herkillä tulkinnoillaan jo monena vuonna. Tänä vuonna vuoden kauneimman juhlan sävelet lumoavat kuulijansa Jyrki Anttilan, Johanna Förstin, Pentti Hietasen sekä Maria Lundin toimesta, jotka tulkitsevat vakuuttavalla ammattitaidollaan tyylikkäästi niin perinteiset kuin uudemmatkin joululaulut. Anna maamme valovoimaisimpien tähtisolistien johdattaa Sinut joulutunnelmaan Jukka Nykäsen johtaman tenoreiden oman 10-henkisen maamme parhaista muusikoista koostuvan orkesterin säestyksellä. Varaa lippusi heti!

Palautetta viime joululta:
”Kiitos aivan järkyttävän hienosta konsertista! Kaikki oli aivan täydellistä, ei pienintäkään kritiikin paikkaa missään suhteessa. Ja taiteilijat ovat toki Suomen huippuja jotka osasivat luoda hienon tunnelman saliin.”

”Ohjelma oli loppuun asti mietitty, upea yhdistelmä keventävää huumoria ja joulun tunnelmointia. Erityisesti haluan kiittää tajunnan räjäyttävästä The Prayer – tulkinnasta, nelikko veti sen mahtipontisemmin kuin olen tainnut koskaan aiemmin kuulla.”


JYRKI ANTTILAN karisma pääsee parhaimmin esiin estradeilla ja hänen vahvaa tulkintaansa voi kuulla konserteissa sekä kotimaassa että ulkomailla. Jyrki on esiintynyt monissa ooppera- ja operettirooleissa ja ollut kauan kiinnitettynä Suomen Kansallisoopperassa. Jyrki on vieraillut oopperarooleissa sekä ulkomailla että kotimaassa, mm. Savonlinnan oopperajuhlilla.

PENTTI HIETANEN on taiteilija, jolta luonnistuu yhtä vakuuttavasti niin vaativat ooppera-, operetti-, ja musikaaliroolit kuin viihde- tai rockmusiikki. Pentti on kuulunut jo pitkään rakastettujen suomalaisartistien joukkoon, mistä kertoo valtava suosio konsertti- ja keikkarintamalla sekä menestyksekkäät kymmenen albumia, joista kaksi on tavoittanut kultalevyrajan ja yksi yltänyt platinalevyn velvoittamaan myyntimäärään.

JOHANNA FÖRSTI on uskomattoman monipuolinen ja upeaääninen laulaja, joka aloitti musiikkiopinnot 10-vuotiaana. Hän on opiskellut musiikkia mm. Jyväskylän yliopistossa sekä Helsingin ammattikorkeakoulu Stadiassa. Koko Suomi tuntee hänet Tanssii tähtien kanssa -ohjelman multitalenttina laulajana, joka sunnuntai sunnuntain jälkeen onnistui yllättämään kuulijan musiikillisella muuntautumiskyvyllään. Försti valloitti yleisön myös Tähdet tähdet -ohjelmassa yltäen finaaliin.

MARIA LUND on superlahjakas laulaja-näyttelijä joka hallitsee musiikin eri tyylilajit ja on esiintynyt uransa aikana useammissa päärooleissa, kuten Tampere-talon The Sound of Musicissa sekä Liz-musikaalissa ja West Side Storyssa Tampereen teatterissa. Maria Lund esiintyy usein jazzmuusikoiden seurassa ja hänelle myönnettiin Kullervo Linna -palkinto vuonna 2010. Hän on julkaissut neljä albumia, joista kaksi viimeisintä olivat soolo-tuotantoa.
Järjestäjän yhteystiedot: 
www.liljaproduction.fi
Liput ja maksut
 
Lipputyyppi: Maksullinen tapahtuma
 
Peruslippu: 53.50 € - 64.00 €

Hinnat sisältävät palvelumaksun

Naulakkomaksu: 2.00 €
 
Jyrki Anttila
Johanna Försti
Pentti Hietanen
Maria Lund

Katso myös

Konserttisali
Viinitarhamainen Konserttisali sijaitsee Musiikkitalon ytimessä. Salissa on 1704 paikkaa. Sen akustiikka on suunniteltu erityisesti orkesterimusiikille.
Viihdemusiikki
Laura Voutilainen: Minun tähteni
La 21.12. 19:00
/ Konserttisali
Liput:
Alk. 37 €
Osta liput
Nykymusiikki
Taika — Philomela 35
La 16.11. 18:00
/ Konserttisali
Liput:
Alk. 25 €
Osta liput
Viihdemusiikki
Valkeaa Joulua - joulukonsertti 2019 Tuliset tenorit ja Sulo...
La 14.12. 14:00
/ Konserttisali
Liput:
Alk. 54 €
Osta liput