Ti 19.03.2019 - 19.00

Ihminen on hyvä asia -gaala

Ti 19.03.2019 - 19.00
Arvioitu kesto: tulossa, lisätietoja järjestäjältä.
Järjestäjä: 
Pertin Valinta
Lipunmyynti alkaa  
Pe 01.03.2019 - 14.45
Liput:
Alk. 150 €
Naulakkomaksu: Naulakkomaksu maksettu asiakkaan puolesta
Väliaika: 
No servings (ie. seminars)
Ihminen on hyvä asia -gaala on Pertti Kurikan nimeämä tapahtuma, jossa juhlitaan vuosittain tasa-arvoa edistäviä kulttuuritekoja.
Ihminen on hyvä asia -gaalassa nautitaan huippukokkien, kehitysvammaisten ja mielenterveyskuntoutujien valmistama kolmen ruokalajin illallinen sekä pieteetillä valittuja viinejä hyvässä seurassa ja upeista artistivieraista nauttien.

Illan aikana palkitaan myös vuoden ”ihmisin teko”, eli parhaiten tasa-arvoa edistänyt kulttuuriteko. Gaalan tuotto ohjataan palkinnon saajalle. Illan juontavat Riku Riihilahti ja Inka Timgren.

Illan menusta ja kattauksesta vastaavat PKN basisti Sami Helle ja Sami Garam, Paul Hickman ja Antti Paasonen sekä Lyhty ry.n, Alvi ry.n ja Mieletöntä Valoa hankkeen työryhmät. Menun teemana on suomalainen luonto ja villiruoka.

Illan artistit: Litku Klemetti, Kari Aalto, Ilkka Alanko sekä Eeva Lusenius, UMO Ensemble sekä Kalle Salonen band tarjoilevat ainutlaatuisen konserttielämyksen. Yhteisen konsertin kautta artistit haluavat edistää yhdenvertaisuutta musiikkialalla. Kapellimestarina toimii Hannu Pikkarainen.

Illallisen mahdollistavat Viinitie Oy, Roster-Helsinki, Kyrö Distillery Company, Garam & Garam Oy, Restel sekä Musiikkitalo.
Järjestäjän yhteystiedot: 
Heini Merkkiniemi: heini@pertinvalinta.fi
Liput ja maksut
 
Lipputyyppi: Maksullinen tapahtuma
 
Muu hinta / Illalliskortti: 150.00 €

Illalliskortin hinta on 150€/hlö. Alkudrinkki, illallisviinit sekä kahvi / tee sisältyvät illalliseen. Osallistumisilmoitus on sitova. Illalliskortit maksetaan etukäteen tilisiirtona, varauksen vahvistus ja maksutiedot toimitetaan sähköpostitse vastausviestissä. Lisätiedot ja ilmoittautumiset järjestäjän verkkosivuilla (linkki alla).

Hinnat sisältävät palvelumaksun

Naulakkomaksu: Naulakkomaksu maksettu asiakkaan puolesta
 
Litku Klemetti
Kari Aalto
Ilkka Alanko
Eeva Lusenius
Kalle Salonen band
UMO Ensemble

Katso myös

Ravintola - Klubi
Musiikkitalon ravintolassa on monipuoliset puitteet erilaisten tilaisuuksien järjestämiseen klubi-illoista yksityistilaisuuksiin.
Muut taiteet ja tilaisuudet
SibA Research Days 2020: Wednesday
Ke 11.03. 09:30
/ Camerata
Liput:
Vapaa pääsy
Muut taiteet ja tilaisuudet
Aikamme musiikin luentosarja: DJ Orkidea (Tapio Hakanen)
To 19.03. 13:00
/ Auditorio
Liput:
Vapaa pääsy
Klassinen
Cameratan opiskelijamatinea
Ke 04.03. 12:00
/ Camerata
Liput:
Vapaa pääsy