La 09.12.2017 -
19.00 - 20.45

Ilari Johansson - Avohakkuu

La 09.12.2017 -
19.00 - 20.45
Arvioitu kesto: 1 tuntia 45 minuuttia
Järjestäjä: 
Suomen Stand Up Club
Liput:
Alk. 29.5 €
Naulakkomaksu: 2.00 €
Tilaa tarjoilut.
Ilari Johanssonin Avohakkuu -stand up -kiertueella Suomi ja suomalaisuus ovat syynissä koko historiansa kirjossa, niin uhossa kuin tuhossa.

Onko elomme pelkkää saunaa ja sisua vai häpeää ja huonon itsetunnon peittelyä? Miten savutorppien ’kaffeplöröt’ ovat muuttuneet nettikahviloiden tuplaespressoiksi ja voikirnu Sodastreameriksi? Avohakkuu -stand up -kiertueella Suomi ja suomalaisuus ovat syynissä koko historiansa kirjossa, niin uhossa kuin tuhossa. Kyntensä aiheeseen upottaa ylistetty tarinankertoja, stand up -koomikoksikin hätkähdyttävän suorasukainen Ilari Johansson.


Ilari Johansson (mm. Roba, Stand Up!, Naurun Tasapaino, Hyvät naiset ja herrat, Totuuden hetki) on tv:stä tuttu näyttelijä–koomikko ja kuuluu maamme kokeneimpiin stand up -ammattilaisiin. Lähes 20 vuotta stand up -komiikan kotimaisella huipulla surffannut Ilari on häpeilemätön, häikäilemätön ja fyysisyydessään vertaansa vailla. Aiemmalla ‘Turvasana’-menestyskiertueella 2015 hänet näki peräti 15.000 katsojaa.


Menneen ja nykyiset tapahtumat, ihmiset ja sattumukset sekä suomalainen luonteenlaatu kokevat käsittelyn jota vatsa- ja poskilihaksesi eivät hevin unohda. Vain se on varmaa, että päivänvaloon on kaivettu asiat, joista ei muissa Suomi 100 -tilaisuuksissa puhuta. Avohakkuu-esitys kairaa suomalaisuuden ytimeen komiikan keinoin. Se kysyy, miten tähän on tultu, kenen ansiota se on, ja suomalaisittain – kuka tähän on syyllinen. ”Kyllähän me osaamme itsellemme nauraa. Vai osaammeko?”, virnistää Johansson.


Suositusikäraja K-15


Liput ja maksut
 
Lipputyyppi: Maksullinen tapahtuma
 
Peruslippu: 29.50 €
opiskelija, eläkeläinen, työtön, varusmies: 24.50 €

Hinnat sisältävät palvelumaksun

Naulakkomaksu: 2.00 €
 
Ilari Johansson

Katso myös

Konserttisali
Viinitarhamainen Konserttisali sijaitsee Musiikkitalon ytimessä. Salissa on 1704 paikkaa. Sen akustiikka on suunniteltu erityisesti orkesterimusiikille.
Muut taiteet ja tilaisuudet
Tunne orkesterisi -luentosarja: Sibelius-Akatemian monet ork...
To 13.12. 16:30
/ Harjoitussali Paavo
Liput:
Vapaa pääsy
Klassinen
RSO & Saraste & Larsson
Ke 03.10. 19:00
/ Konserttisali
Liput:
Alk. 35 €
Muut taiteet ja tilaisuudet
Konserttisalin avoimet ovet
Ti 26.06. 12:00
/ Konserttisali
Liput:
Vapaa pääsy