Ma 19.11.2018 -
19.00 - 21.00

The King’s Singers – GOLD

Ma 19.11.2018 -
19.00 - 21.00
Arvioitu kesto: 2 tuntia
Järjestäjä: 
Royal Music Finland
Lipunmyynti alkaa  
Ma 11.12.2017 - 09.00
Liput:
Alk. 23.5 €
Naulakkomaksu: 2.00 €
Väliaika: 
Kyllä
Tilaa tarjoilut
Maailman kysytyimmän lauluyhtyeen 50- vuotisjuhlakonsertti. Mukana suurkuoro, jonka muodostavat Polyteknikkojen Kuoro ja Philomela.
GOLD on musiikillinen seikkailu, joka juhlistaa taituruudestaan ja charmistaan tunnetun lauluyhtye The King’s Singersin 50-vuotista uraa. Juhlakauden aikana on julkaistu tripla-levy, kirja sekä kolme maanosaa käsittävä konserttikiertue, joka ulottuu myös Suomeen, Helsingin Musiikkitalolle 19.11.2018.

Osassa teoksista The King’s Singersiä säestää Polyteknikkojen Kuoron ja naiskuoro Philomelan laulajista koostuva suurkuoro.

GOLD on The King’s Singersin vuolas kiitos kaikelle sille musiikille, joka on määrittänyt yhtyettä sen ensimmäiset viisi vuosikymmentä, mutta samalla myös silmäys laulumusiikin tulevaisuuteen. Konsertin ohjelmisto ulottuu renessanssin helmistä aina Eric Whitacren ja Nico Muhlyn kaltaisten nykysäveltäjien tuotantoon sekä ikonisiin pop-musiikin helmiin ja taidokkaasti sovitettuihin kansanlauluihin. Illan aikana kuullaan myös yhtyeen juhlakiertuetta varten tilattuja uusia sävellyksiä ja sovituksia.

The King’s Singersin perusti kuusi Cambridgen King’s Collegesta valmistunutta laulajanuorukaista vuonna 1968. Jo ensimmäisistä vuosista lähtien yhtye tunnettiin musiikillisesta moninaisuudestaan; tuolloin harvat lauluyhtyeet vielä tarttuivat populaarimusiikin teoksiin. Brittiherrasmiesten vastustamaton charmi ja täydellisyyttä hipova musiikillinen taidokkuus on valloittanut musiikin ystävien sydämiä ympäri maailmaa.

Yhtyeen ansioiden lista on mittava: The King’s Singers on laulanut maailman kuuluisimmilla konserttilavoilla Lontoon Royal Albert Hallista Sydneyn oopperataloon ja New Yorkin Carnegie Halliin. Sitä on palkittu mm. kahdella Grammylla, Emmyllä, Gramophone-lehden Hall of Fame -tunnustuksella sekä lukuisilla arvostettujen musiikkijulkaisujen ylistävillä arvioilla.

The King's Singersin kokoonpano:
Patrick Dunachie, kontratenori
Timothy Wayne-Wright, kontratenori
Julian Gregory, tenori
Christopher Bruerton, baritoni
Christopher Gabbitas, baritoni
Jonathan Howard, basso

Konsertissa kuullaan muun muassa seuraavien säveltäjien tuotantoa: Bob Chilcott, Orlandus Lassus, Henry Ley, Nico Muhly, Camille Saint-Saëns, Franz Schubert, Ludwig Senfl, Charles Villiers Stanford, Juan Vazquez, Eric Whitacre ja Roderick Williams
Järjestäjän yhteystiedot: 
info@royalmusic.fi
Liput ja maksut
 
Lipputyyppi: Maksullinen tapahtuma
 
Peruslippu: 23.50 € - 58.50 €

Hinnat sisältävät palvelumaksun

Naulakkomaksu: 2.00 €
 
Lisätiedot
Ikärajoitus  
7y+
The King's Singers (UK)
lauluyhtye
Polyteknikkojen Kuoro
mieskuoro
Philomela
naiskuoro

Katso myös

Konserttisali
Viinitarhamainen Konserttisali sijaitsee Musiikkitalon ytimessä. Salissa on 1704 paikkaa. Sen akustiikka on suunniteltu erityisesti orkesterimusiikille.
Klassinen
HKO Kenraaliharjoitus
Ke 25.09. 10:00
/ Konserttisali
Liput:
Alk. 6.5 €
Osta liput
Nykymusiikki
Hyvät, pahat ja tarpeettomat – Seitsemän kuolemansyntiä
Ti 03.09. 19:00
/ Sonore
Liput:
Vapaa pääsy
Klassinen
HKO Kuoleman monet kasvot
Pe 15.11. 19:00
/ Konserttisali
Liput:
Alk. 11.5 €
Osta liput