Pe 12.07.2019 -
14.00 - 14.45

Lamminen & Ritavesi -duo

Pe 12.07.2019 -
14.00 - 14.45
Arvioitu kesto: 45 minuuttia
Järjestäjä: 
Sanni Virta ja Siban opiskelijat
Liput:
Vapaa pääsy
Naulakkomaksu: Maksuton ja vartioimaton
Väliaika: 
No servings (ie. seminars)
Vapaa pääsy
Sibelius-Akatemian opiskelijat esittävät Musiikkitalossa läpi kesän ilmaiskonsertteja. Tänään vuorossa Lamminen & Ritavesi -duo!
Sopraano Sirkka Lamminen ja pianisti Taru Ritavesi tulkitsevat ihania suomalaisia lauluklassikkoja. Ohjelmassa on Toivo Kuulan, Jean Sibeliuksen ja Oskar Merikannon kesäisiä sävellyksiä. Sopraano Sirkka Lamminen on palkittu lukuisissa laulukilpailuissa. Hän on vieraillut solistina mm. Suomen Kansallisoopperassa, Hampurin Valtionoopperassa, Estonia Oopperassa, Rooman ja Zürichin oopperataloissa. Pianisti Taru Ritavesi konsertoi säännöllisesti laulajien ja instrumentalistien kanssa. Hän on voittanut Pieksämäen Poleenin liedpianistikilpailun Kangasniemen Musiikkiviikoilla ja Cunard Carpathia Award -kilpailun Lontoossa.

Kesäiltapäivinä Musiikkitalossa nautitaan elävästä musiikista, kun Sibelius-Akatemian opiskelijat esittävät makupaloja eri musiikkityyleistä. Kesän aikana kuullaan muun muassa klassista musiikkia, kansanmusiikkia, jazzia ja popmusiikkia – kaikkea, mitä Musiikkitalossa soi!

Konsertit järjestetään kahvilassa, jossa voit nauttia esimerkiksi pullakahvit tai salaattilounaan musiikkielämyksen yhteydessä. Kaikkiin kesäkonserttisarjan tapahtumiin on vapaa pääsy.
Järjestäjän yhteystiedot: 
Tuottaja: Sanni Virta, sannisinikka.virta@gmail.com
Liput ja maksut
 
Lipputyyppi: Vapaa pääsy
 
Naulakkomaksu: Maksuton ja vartioimaton
 
Sirkka Lamminen
sopraano
Taru Ritavesi
piano

Katso myös

Päälämpiö
Päälämpiöstä aukeavat näkymät Kansalaistorille ja Finlandia-puistoon. Kahvila palvelee Päälämpiössä ja sieltä on kulku Konserttisalin permantokatsomoon.
Klassinen
Laulumusiikin ja lied-studion konsertti
Ti 31.03. 19:00
/ Camerata
Liput:
Vapaa pääsy
Nykymusiikki
Sibafest: Perhepäivä – Laulua ja liioittelua koko perheelle...
La 25.01. 10:00
/ Alalämpiö
Liput:
Vapaa pääsy
Klassinen
HKO Ennakkoluulijat
Pe 15.05. 18:30
/ Päälämpiö
Liput:
Alk. 11.5 €
Osta liput