Ma 22.07.2019 -
14.00 - 14.45

Mikko Heikinpoika

Ma 22.07.2019 -
14.00 - 14.45
Arvioitu kesto: 45 minuuttia
Järjestäjä: 
Sanni Virta ja Siban opiskelijat
Liput:
Vapaa pääsy
Naulakkomaksu: Maksuton ja vartioimaton
Väliaika: 
No servings (ie. seminars)
Vapaa pääsy
Sibelius-Akatemian opiskelijat esittävät Musiikkitalossa läpi kesän ilmaiskonsertteja. Tänään vuorossa Mikko Heikinpoika!
Mikko Heikinpoika on kurkkulaulaja, multi-instrumentalisti ja musiikintuottaja, joka yhdistäen uutta teknologiaa ja muinaisia äänenmuodostustekniikoita vie kuulijansa tutkimusmatkalle rytmiin ja ääneen. Syvyyttä musiikkiinsa hän on hakenut matkoillaan Keski-Aasiaan, jossa hän on opiskellut kurkkulaulua paikallisten mestarien opissa. Kesällä 2015 hän osallistui Tuvan tasavallassa järjestettyyn kansainväliseen kurkkulaulukilpailuun, jossa hän sijoittui kolmanneksi modernin tulkinnan sarjassa.

Kesäiltapäivinä Musiikkitalossa nautitaan elävästä musiikista, kun Sibelius-Akatemian opiskelijat esittävät makupaloja eri musiikkityyleistä. Kesän aikana kuullaan muun muassa klassista musiikkia, kansanmusiikkia, jazzia ja popmusiikkia – kaikkea, mitä Musiikkitalossa soi!

Konsertit järjestetään kahvilassa, jossa voit nauttia esimerkiksi pullakahvit tai salaattilounaan musiikkielämyksen yhteydessä. Kaikkiin kesäkonserttisarjan tapahtumiin on vapaa pääsy.
Järjestäjän yhteystiedot: 
Tuottaja: Sanni Virta, sannisinikka.virta@gmail.com
Liput ja maksut
 
Lipputyyppi: Vapaa pääsy
 
Naulakkomaksu: Maksuton ja vartioimaton
 
Mikko Heikinpoika
live-elektroniikka

Katso myös

Päälämpiö
Päälämpiöstä aukeavat näkymät Kansalaistorille ja Finlandia-puistoon. Kahvila palvelee Päälämpiössä ja sieltä on kulku Konserttisalin permantokatsomoon.
Kansanmusiikki ja maailmanmusiikki
Karjalan pyhien kaiut – Ilkka Heinosen jatkotutkintokonsertt...
Ti 26.05. 19:00
/ Organo
Liput:
Alk. 18 €
Osta liput
Pop ja rock
MUs!!Kk!A: RLRR-LRLL
To 13.02. 14:00
/ Black Box
Liput:
Vapaa pääsy
Klassinen
HKO Pieni alkusoitto
Ke 26.02. 18:15
/ Päälämpiö
Liput:
Vapaa pääsy