Su 13.08.2017 -
14.00 - 14.45
Arvioitu kesto: 45 minuuttia
Järjestäjä: 
Taideyliopiston Sibelius-Akatemia
Sibelius-Akatemian opiskelijat esittävät Musiikkitalossa läpi kesän pop up -konsertteja. Tänään vuorossa Mirva Tarvainen!

Tapahtuman kuvaus

Mirva Tarvainen on monipuolinen muusikko, säveltäjä ja multi-instrumentalisti. Hänen käsissään soivat erilaiset jousisoittimet jouhikosta kontrabassoon, ja laulu on vahva osa hänen muusikkouttaan. Tarvaisen soolo-ohjelmisto perustuu suomalais-ugrilaisiin kansanlauluihin, joita hän tulkitsee laulaen, itseään joko kontrabassolla tai viululla säestäen. Ihmisäänen ja jousisoitinten yhdistelmä tuottaa vivahteikasta ja täyteläistä resonanssia, ja Tarvaisen tulkinnat ovat hetkessä eläviä, voimallisia sekä koskettavia.

https://www.facebook.com/mirvatarvainenofficial

Kesäiltapäivinä Musiikkitalossa nautitaan elävästä musiikista, kun Sibelius-Akatemian opiskelijat esittävät pop up -konsertteja.

Konserteissa on monipuolisesti eri musiikkityylejä edustettuna; kesän aikana kuullaan muun muassa klassista musiikkia, kansanmusiikkia, jazzia ja popmusiikkia. Suurin osa konserteista järjestetään kahvilassa, jossa voit nauttia esimerkiksi virvokkeita tai pikkusuolaista samalla kun kuuntelet musiikkia.

Kaikkiin kesän pop up -konsertteihin on vapaa pääsy – lämpimästi tervetuloa!
Yhteystiedot
Tuottaja: Sanni Virta, Sibelius-Akatemian opiskelija
Järjestäjä
Taideyliopiston Sibelius-Akatemia

Liput ja maksut

 
Lipputyyppi: Vapaa pääsy
 
 
Naulakkomaksu: Maksuton ja vartioimaton

Lisätiedot