Punainen Sulka Hyväntekeväisyyskonsertti

E
La 29.10.2016 -
18.00 - 20.00
Arvioitu kesto: 2 tuntia
Järjestäjä: 
LC Hki-Kruunuhaka
Punainen Sulka 2016-2017 on Suomen Lions Clubien seitsemäs Punainen Sulka –keräys. Nyt keräystavoite on viisi miljoonaa euroa Suomen nuorison tueksi.
Tilaa tarjoilut.

Tapahtuman kuvaus

LC Helsinki/Kruunuhaka tempaisee nyt musiikin voimalla – mikä muu voisikaan paremmin tukea nuorisoa kuin juuri musiikki! Hankkikaa lippunne ajoissa Musiikkitalon konserttiimme 29.10.2016 klo 18!

Konsertin koko tuotto menee Suomen nuorison hyväksi ja siinä huomioidaan erityisesti:

- syrjäytymisen ehkäiseminen
- päihteettömyyden tukeminen
- elämänhallinnan vahvistaminen
- mielenterveyden tukeminen

Esiintyjäjoukko on koottu monipuolisesti lahjakkaista taiteilijoista, joita yhdistää ilmaisuvoimaisuus, herkkyys sekä rakkaus musiikkiin. Konsertin musiikkityylit vaihtelevat mm. kansanmusiikista Merikantoon ja jazz- tunnelmoinnista letkeään nykypoppiin.

Tervetuloa kaikenikäiset kokemaan musiikin taika ja energia!

Mukana Yasmine Yamajako, Tuukka Dunkel, Casimir Ekman, Leevi Haapanen, Joanna Jakobsson, Iina Johanson, Sofia Keto-Tokoi, Eero Maijala, Hanna Marsh, Hannu Nyman, Jooa Salminen, Petteri Sariola, Nino Vasquez, Lauluyhtye Taiga sekä ryhmä Tiistilän koulun oppilaita.

Hanna Marsh on laulaja-lauluntekijä, joka on tuttu myös Euroviisukarsinnoista vuodelta 2008, joihin hän osallistui kappaleellaan Broken flower. Hanna Marshilta ovat ilmestyneet levyt Chameleon girl-sleeping under the rising sun ja Play. Hanna Marshin ja tuottaja, lauluntekijä Lennart Östlundin (Abba, Led Zeppelin, Genesis) yhteistyö East of Marsilta ilmestyi EP viime vuonna. Tällä hetkellä työn alla on pitkäsoitto East of Marsin fantasia- ja etnisiä vaikutteita sisältävistä lauluista. Hanna on tehnyt yhteistyötä mm. Pekka Kuusiston ja Anna-Mari Kähärän kanssa.

Petteri Sariola on palkittu sooloartisti, joka on tunnettu perkussiivisesta, virtuoottisesta soittotyylistään teräskielisellä akustisella kitaralla. Hän on konsertoinut aktiivisesti yli kymmenen vuotta ja soittanut lähes tuhat konserttia yli 20 eri maassa. Hän on tehnyt artistiyhteis-työtä tunnettujen muusikoiden kanssa, kuten Tori Amos (USA), Andy McKee (USA), Rodrigo Y Gabriela (MEX), Jon Gomm (UK) ja Elastinen kanssa. Sooloartistina Sariola on levyttänyt kolme albumia, jotka on julkaistu Euroopassa, Aasiassa sekä Pohjois-Amerikassa. Hän on saavuttanut miljoonia katsojia internetissä sekä tehnyt lukuisia radio- ja TV-esiintymisiä. Hän on ammattimuusikko viidennessä polvessa, joka on säveltänyt aktiivisesti 4-vuotiaasta saakka ja aloitti kitaransoiton 7-vuotiaana. Sariola on yksi Suomen kansainvälisesti tunnetuimpia kitaristeja ja sävellykset ovat muodostuneet ympäri maailmaa osaksi modernia, perkussiivista kitaraohjelmistoa.

Yasmine Yamajako on suomalainen laulaja/artisti. Hän aloitti uransa Helsingin Kaupunginteatterissa vuonna 2008 tekemällä pääroolin High School Musical nuorisomusikaalissa. Yasminelle osoitettiin roolisuorituksesta Ensi-linja palkinto ”uudelle musiikkiteatterikyvylle”. Sittemmin Yasmine on nähty mm. HKT:n Spring Awakening musikalissa. Vuonna 2012 Yasmine vieraili rap artisti Cheekin kappaleessa ”Syypää sun hymyyn” joka nousi listaykköseksi. Yasmine allekirjoitti levytyssopimuksen Sony Music Entertainmentille vuonna 2013. Parhaillaan Yasmine työskentelee Freelance-artistina ja työskentelee debyyttialbuminsa kanssa.

Konsertissa on mukana myös nuoria lahjakkuuksia Sibelius Akatemiasta ja Pop-jazz Konservatoriosta. Nuoresta energiasta vastaa saksofonisti Casimir Ekman, rumpali Tuukka Dunkel, basisti Eero Maijala, laulajat Iina Johanson ja Joanna Jakobsson sekä monitaitajat Leevi Haapanen, Sofia Keto-Tokoi ja Akseli Savola.

Nykymusiikin nuorta verta edustaa duo Fin N´Fil sekä KidSing- ohjelmasta tuttu Jooa Salminen. Mukana on myös joukko nuoria Tiistilän koulusta Espoosta.

Lauluyhtye Taiga on väkevä ja energinen viiden nuoren naisen kansanmusiikkilauluyhtye, joka tunnetaan mm. raikkaista tulkinnoistaan Anna-Mari Kähärän ja Värttinän kappaleista. Taiga voitti Sulasolin yhtyelaulukilpailun vuonna 2006, jonka jälkeen yhtye on niittänyt mainetta niin suomessa kuin ulkomaillakin. Vuonna 2013 Taiga saavutti kolmannen sijan Tampereen Sävelen kansainvälisessä yhtyelaulukilpailussa, ja on sen jälkeen esiintynyt säännöllisesti niin suomessa kuin ulkomaillakin.

Taiteellinen johtaja Klaara Angervo toimii monipuolisesti musiikin ja teatterin saralla säveltäjänä, sovittajana, kapellimestarina, laulunopettajana, ohjaajana ja kouluttajana. Hän on innostava musiikin lehtori ja intohimoinen taiteilija joka on koonnut tähän konserttiin sekä ohjelmiston että lahjakkaat esiintyjät.

Juontaja on Sulkalähettiläs Juuso ”Mäkkäri” Mäkilähde, joka on toiminut mm. YleX-radiotoimittajana ja nyt Suomen surkein nikkari -ohjelman vetäjänä.

Suomen Lions-liiton Punainen Sulka –kampanjan suojelijana toimii Tasavallan Presidentti Sauli Niinistö.

Vastuu on meidän!
Yhteystiedot
Konsertin taiteellinen johtaja Klaara Angervo
Markkinointisuunnittelu Ilona Aarnio
konserttipunainensulka@gmail.com
Järjestäjä
LC Hki-Kruunuhaka

Liput ja maksut

 
Lipputyyppi: Maksullinen tapahtuma
 
Peruslippu: 48.50 €
Eläkeläinen: 43.50 €
Opiskelija: 43.50 €
Muu hinta Ryhmälippu (vähintään 15 henkilöä): 37.50 €
Muu hinta Lapsi (5-15 v.), työtön, varushenkilö/siviilipalvelusmies: 37.50 €

Hinnat sisältävät palvelumaksun

Lipunmyynti alkaa  
La 30.04.2016 - 10.00 - La 29.10.2016 - 18.00
 
Naulakkomaksu: 2.00 €
Tilaa tarjoilut.