Sinun omasi - Juhlakonsertti

E
Su 30.04.2017 -
15.00 - 17.30
Arvioitu kesto: 2 tuntia 30 minuuttia
Järjestäjä: 
Lilja Production
Sinun omasi - Juhlakonsertti Musiikkitalossa vappuaattona 30.4. klo 15
Tilaa tarjoilut.

Tapahtuman kuvaus

Pentti Hietanen, Angelika Klas ja Maria Lund sekä Jukka Nykäsen johtama 10-henkinen orkesteri tarjoavat monipuolisen musiikkielämyksen.
Ohjelmistossa on 60-luvun suosikkilauluja, Sinun omasi, Jäljet hiekassa, tangoja, operetti- ja musikaalisävelmiä, ikivihreitä klassikoita ja lattarimeiningeissäkin käväistään.
Esiintyjät hurmaavat huikeilla taidoillaan ja karismallaan.

Tule mukaan, juhlitaan yhdessä vappuaattoa!

Muotitaiteilija Jukka Rintala on suunnitellut konsertin puvustuksen ja lavastuksen, esim. naissolisteilla nähdään kaksitoista uniikkia iltapukua. Musiiikkitalon aulassa on Jukka Rintala Shop ja näyttely.

ANGELIKA KLAS on poikkeuksellisen monipuolinen laulaja ja hänen ohjelmistonsa käsittää niin oopperaa, operettia, kansanmusiikkia kuin musikaaliakin, kuten esim. Habanera, Saarenmaan valssi, Cherbourgin sateenvarjot jne. Angelika tunnetaan erityisesti argentiinalaisen tangon taiturillisena tulkkina, mutta myöskin suomalainen tango taipuu taidokkaasti hänen tulkitsemanaan.

MARIA LUND on superlahjakas laulaja-näyttelijä joka hallitsee musiikin eri tyylilajit ja on esiintynyt uransa aikana useammissa päärooleissa, kuten Tampere-talon The Sound of Musicissa sekä Liz-musikaalissa ja West Side Storyssa Tampereen teatterissa. Maria Lund esiintyy usein jazzmuusikoiden seurassa ja hänelle myönnettiin Kullervo Linna -palkinto vuonna 2010. Hän on julkaissut neljä albumia, joista kaksi viimeisintä olivat soolotuotantoa. Hän myös vei voiton vuonna 2008 Tanssii tähtien kanssa -kilpailussa.

PENTTI HIETANEN on taiteilija, jolta luonnistuu yhtä vakuuttavasti niin vaativat ooppera-, operetti-, ja musikaaliroolit kuin viihde- tai rockmusiikki. Pentti on kuulunut jo pitkään rakastettujen suomalaisartistien joukkoon, mistä kertoo valtava suosio konsertti- ja keikkarintamalla sekä menestyksekkäät kymmenen albumia, joista kaksi on tavoittanut kultalevyrajan ja yksi yltänyt platinalevyn velvoittamaan myyntimäärään.

Konsertti kestää 2,5 tuntia sisältäen väliajan.

Konserttia ennen tarjolla svengaavaa vappubrunssia Musiikkitalon Päälämpiössä klo 12 alkaen. Yhdistä brunssi ja konsertti kokonaisvaltaiseksi elämykseksi! Lue lisää täältä: https://www.musiikkitalo.fi/fi/tapahtuma/svengaava-vappubrunssi

Lisätietoja:

Lilja Kainulainen
vastaava tuottaja
040 511 0053

Niina Kainulainen
tuotantoassistentti
040 705 2550
Yhteystiedot
lilja@kainula.com
Järjestäjä
Lilja Production

Liput ja maksut

 
Lipputyyppi: Maksullinen tapahtuma
 
Peruslippu: 48.50 € - 62.00 €

Hinnat sisältävät palvelumaksun

Lipunmyynti alkaa  
Ti 06.12.2016 - 09.00
 
Naulakkomaksu: 2.00 €
Tilaa tarjoilut.

Lisätiedot