Ma 18.02.2019 -
17.00 - 17.45

Talvijamit: Duo Selina

Ma 18.02.2019 -
17.00 - 17.45
Arvioitu kesto: 45 minuuttia
Järjestäjä: 
Sanni Virta ja Siban opiskelijat
Liput:
Vapaa pääsy
Naulakkomaksu: Maksuton ja vartioimaton
Väliaika: 
No servings (ie. seminars)
Lapsille
Vapaa pääsy
Hiihtolomaviikolla Musiikkitalossa järjestetään Talvijamit lomalaisille! Ilmaiskonsertteja löytyy jokaiselle viikonpäivälle.
Tunnet varmaan jo 5-kielisen kanteleen, mutta tiesitkö, että kanteleessa voi olla jopa 39 kieltä? Silloin sitä kutsutaan konserttikanteleeksi. Tule kuulemaan, millaisia ääniä siitä lähtee ja millaista musiikkia sillä voi soittaa! Duo Selinan konsertin kappaleet muodostavat tarinallisen kokonaisuuden ja kaikenikäisille sopiva musiikkisatu kuljettaa syksyisestä metsästä Norjan vuonoille.

Duo Selina on Hanna Ryynäsen ja Sanni Virran, kahden kanteleensoittajan ja ystävän muodostama nykykansanmusiikkiduo. Duon musiikki hakee inspiraatiota pohjoismaisista kansanmusiikkiperinteistä ja ohjelmisto koostuu niin traditionaalisesta kuin itse sävelletystä instrumentaalimusiikista. Kahden konserttikanteleen tarjoamat mahdollisuudet ovat pääosassa kaksikon rikkaassa soinnissa tehden soitinyhdistelmästä ainutlaatuisen nykykansanmusiikkikentällä.

--

Talvijamien päiväkonsertit tuovat musiikin iloa koululaisten ja muiden lomalaisten talvipäiviin! Aamupäivän konserteissa Alalämpiön valtaavat koko perheen suosikit Lyyli ja Tyyne, Faso Kan ja Sitku.

Iltapäivän keikoilla Päälämpiössä Sibelius-Akatemian opiskelijat ja alumnit soittavat musiikkia meiltä ja muualta ja tutustuttava kuulijat niin tuttuihin kuin harvinaisempiin soittimiin soitinesittelyissä. Pienissä työpajoissa voi oppia vaikkapa beatboxausta tai yläsävellaulua!

Konsertit kestävät noin 30–45 minuuttia. Kaikkiin konsertteihin on vapaa pääsy.

Hiihtolomaviikon lounailla on huomioitu talossa vierailevat lapsiperheet. Arkisin klo 11-15 Ravintolassa on tarjolla maukasta ruokaa lihapullista lasagneen, päivästä riippuen. Lounaan hinta on 9 €, 4-10-vuotiaille 4,50 € ja alle 4-vuotiaat ruokailevat ilmaiseksi aikuisen lounaan yhteydessä.
Järjestäjän yhteystiedot: 
sannisinikka.virta@gmail.com
Liput ja maksut
 
Lipputyyppi: Vapaa pääsy
 
Naulakkomaksu: Maksuton ja vartioimaton
 
Hanna Ryynänen
konserttikantele
Sanni Virta
konserttikantele

Katso myös

Päälämpiö
Päälämpiöstä aukeavat näkymät Kansalaistorille ja Finlandia-puistoon. Kahvila palvelee Päälämpiössä ja sieltä on kulku Konserttisalin permantokatsomoon.
Kansanmusiikki ja maailmanmusiikki
Yxi kaunis papillinen polska
Pe 27.09. 19:00
/ Camerata
Liput:
Alk. 18 €
Jazz
DIG. The Future: Katu Kaiku & Pedro Martins (BRA)
Ke 02.10. 19:00
/ Black Box
Liput:
Alk. 34 €
Osta liput
Klassinen
HKO Pieni alkusoitto
Ke 23.10. 18:15
/ Päälämpiö
Liput:
Alk. 11.5 €
Osta liput