Ke 20.02.2019 - 17.00

Talvijamit: Piirainen + Blom

Ke 20.02.2019 - 17.00
Arvioitu kesto: tulossa, lisätietoja järjestäjältä.
Järjestäjä: 
Sanni Virta ja Siban opiskelijat
Liput:
Vapaa pääsy
Naulakkomaksu: Maksuton ja vartioimaton
Väliaika: 
No servings (ie. seminars)
Lapsille
Vapaa pääsy
Hiihtolomaviikolla Musiikkitalossa järjestetään Talvijamit lomalaisille! Ilmaiskonsertteja löytyy jokaiselle viikonpäivälle.
Piirainen + Blom -duo syntyi kahden modernin tulkitsijan yhteistyöstä, jossa yhdistyy kitara, laulu ja beatboxaus tavalla jota ei ole koskaan kuultu! Heidän musiikilliset juurensa ovat vahvasti suomalaisessa ja pohjoismaisessa kansanmusiikissa. Modernin soundin ja kokeilevien soittotekniikoiden vastapainona toimivat vanhat pohjoismaiset tanssilajit ja laulutekstit. Duon ensimmäinen yhteinen kappale Rascal on soinut radio-ohjelmissa ympäri Eurooppaa ja saanut kiitettäviä arvosteluja.

--
Talvijamien päiväkonsertit tuovat musiikin iloa koululaisten ja muiden lomalaisten talvipäiviin! Aamupäivän konserteissa Alalämpiön valtaavat koko perheen suosikit Lyyli ja Tyyne, Faso Kan ja Sitku.

Iltapäivän keikoilla Päälämpiössä Sibelius-Akatemian opiskelijat ja alumnit soittavat musiikkia meiltä ja muualta ja tutustuttava kuulijat niin tuttuihin kuin harvinaisempiin soittimiin soitinesittelyissä. Pienissä työpajoissa voi oppia vaikkapa beatboxausta tai yläsävellaulua!

Konsertit kestävät noin 30–45 minuuttia. Kaikkiin konsertteihin on vapaa pääsy.

Hiihtolomaviikon lounailla on huomioitu talossa vierailevat lapsiperheet. Arkisin klo 11-15 Ravintolassa on tarjolla maukasta ruokaa lihapullista lasagneen, päivästä riippuen. Lounaan hinta on 9 €, 4-10-vuotiaille 4,50 € ja alle 4-vuotiaat ruokailevat ilmaiseksi aikuisen lounaan yhteydessä.
Järjestäjän yhteystiedot: 
sannisinikka.virta@gmail.com
Liput ja maksut
 
Lipputyyppi: Vapaa pääsy
Lipputilanne  
Free
Naulakkomaksu: Maksuton ja vartioimaton
 
J-P Piirainen
akustinen kitara
Venla Ilona Blom
beatbox ja laulu

Katso myös

Päälämpiö
Päälämpiöstä aukeavat näkymät Kansalaistorille ja Finlandia-puistoon. Kahvila palvelee Päälämpiössä ja sieltä on kulku Konserttisalin permantokatsomoon.
Kansanmusiikki ja maailmanmusiikki
Feel Helsinki: Signe Trio
La 08.06. 12:00
/ Päälämpiö
Liput:
Vapaa pääsy
Pop ja rock
Onni Rajaniemi
Ti 11.06. 14:00
/ Päälämpiö
Liput:
Vapaa pääsy
Klassinen
HKO Kohtaamisia-klubi
Pe 07.02. 21:00
/ Päälämpiö
Liput:
Alk. 11.5 €
Osta liput