Tulkoon joulu - Tuliset tenorit ja Suloiset sopraanot

E
Su 10.12.2017 -
14.00 - 16.30
Arvioitu kesto: 2 tuntia 30 minuuttia
Järjestäjä: 
Lilja Production
Pentti Hietanen, Johanna Försti, Maria Lund, Waltteri Torikka ja Jukka Nykäsen orkesteri joulutunnelmissa!
Tilaa tarjoilut.

Tapahtuman kuvaus

Tuliset tenorit ja Suloiset sopraanot ovat tuoneet joulun suomalaisten sydämiin ja hurmanneet yleisönsä loppuunmyydyissä konserttisaleissa jo viitenä vuotena.

Tänä vuonna kokoonpanossa ovat Pentti Hietanen, Johanna Försti, Maria Lund sekä Waltteri Torikka, jotka vakuuttavat ammattitaidollaan vaativankin kuulijan.

Ohjelmistossa on sekä perinteisiä että uusia joululauluja upeina sovituksina, joita solistit tulkitsevat yhdessä ja erikseen. Yhteisnumeroita on tänä vuonna lisätty; tunnelmoidaan tuttujen joululaulujen myötä ja riehaannutaan joulupotpurissa.

Anna maamme valovoimaisimpien tähtisolistien johdattaa Sinut joulutunnelmaan Jukka Nykäsen johtaman 10-henkisen maamme parhaista muusikoista koostuvan orkesterin säestyksellä. Konserttisaliin tunnelmaa luo kaunis lavastus, kynttilät ja aidot sypressit. Kaunista katsottavaa riittää myös, kun Jukka Rintala puvustaa solistit.

Varaa lippusi heti!

Palautetta viime joululta:
"Kiitos aivan järkyttävän hienosta konsertista! Kaikki oli aivan täydellistä, ei pienintäkään kritiikin paikkaa missään suhteessa. Ja taiteilijat ovat toki Suomen huippuja jotka osasivat luoda hienon tunnelman saliin."

"Ohjelma oli loppuun asti mietitty, upea yhdistelmä keventävää huumoria ja joulun tunnelmointia. Erityisesti haluan kiittää tajunnan räjäyttävästä The Prayer - tulkinnasta, nelikko veti sen mahtipontisemmin kuin olen tainnut koskaan aiemmin kuulla."
Yhteystiedot
lilja@kainula.com
Järjestäjä
Lilja Production
Waltteri Torikka
Johanna Försti
Pentti Hietanen
Maria Lund

Liput ja maksut

 
Lipputyyppi: Maksullinen tapahtuma
 
Peruslippu: 53.50 € - 64.00 €

Hinnat sisältävät palvelumaksun

Lipunmyynti alkaa  
Ti 12.09.2017 - 14.00
 
Naulakkomaksu: 2.00 €
Tilaa tarjoilut.

Lisätiedot