Virolainen musiikki soi: Siiri Sisask

P
Ke 25.10.2017 -
19.30 - 21.00
Arvioitu kesto: 1 tuntia 30 minuuttia
Järjestäjä: 
Viro-instituutti
Syksyn ensimmäisessä Virolainen musiikki soi -konsertissa lavalle nousee virolaisiin eturivin artisteihin kuuluva Siiri Sisask.
Ei väliaikaa. Tilaa tarjoilut ennen konserttia.

Tapahtuman kuvaus

Siiri Sisask on kuulunut virolaisiin eturivin artisteihin jo vuosikymmeniä, mutta yhä hän muuttuu, kokeilee ja luo uutta. Siiri Sisaskin kiehtovasti soiva, voimakas ääni ja omaperäinen sävelkieli ovat tehneet hänestä yhden Viron kiinnostavimmista ja rakastetuimmista laulajista.
Hän on julkaissut 11 levyä jakonsertoinut monissa paikoissa eri puolilla maailmaa. ”Siiri Sisask on ainutlaatuinen, voimakas ja vangitseva esiintyjä. Kuulijana samosin mystisen äänimetsän syvyyksissä ja koin valtavasti eri tunnetiloja.” John Robb, Louder Than War.

Helsingin Musiikkitalon konsertti esittelee yleisölle Sisaskin tuoreempaa tuotantoa. Koska konsertti ajoittuu pyhäinpäivän tuntumaan, myös mukaan valikoituneet laulut ilmentävät tätä vuodenaikaa. Konsertissa kuullaan lauluja runoilijoiden Ernst Ennon, Juhan Liivin ja Uku Masingin teksteihin syntyneitä sävellyksiä sekä kokonaan Sisaskin omia kappaleita.

Järjestäjä: Viro-instituutti; yhteistyössä Viron suurlähetystö, Tuglas-seura, Suomen Viro-yhdistysten liitto, Viljandin ystävät
Yhteystiedot
info@viro-instituutti.fi
Järjestäjä
Viro-instituutti

Liput ja maksut

 
Lipputyyppi: Maksullinen tapahtuma
 
Peruslippu: 11.00 €
Lapsi, opiskelija, eläkeläinen, varusmies, työtön, ryhmä ( > 10 hlö): 8.00 €

Hinnat sisältävät palvelumaksun

Lipunmyynti alkaa  
Ma 04.09.2017 - 12.45
 

Lisätiedot