Ma 17.02.2020 -
11.00 - 11.30

Talvijamit: Maria Baric Company

Ma 17.02.2020 -
11.00 - 11.30
Arvioitu kesto: 30 minuuttia
Järjestäjä: 
Musiikkitalo
Liput:
Vapaa pääsy
Naulakkomaksu: Naulakkomaksu maksettu asiakkaan puolesta
Väliaika: 
No servings (ie. seminars)
Lapsille
Vapaa pääsy
Musiikkitalon Talvijamit tuo musiikin riemua lapsille ja lomalaisille hiihtolomaviikon jokaisena päivänä – täysin maksutta!
Salaisuuksien sateenvarjo on varjoteatterin ja nukketeatterin keinoin visualisoitu tarinallinen konsertti, joka lumoaa satumaisuudellaan ja mukaansatempaavalla otteellaan.

Konsertti on samanaikaisesti sekä yleisöä osallistava esitys että yhteinen musiikillinen peli ja leikki, jossa yleisö pääsee vaikuttamaan siihen, millaisia yllätyksiä ja musiikillisia seikkailuja salaisuuksien sateenvarjo tuo tullessaan yhteiseen konserttielämykseen.

Lämmintä tunnelmaa, iloa ja hauskoja kohtaamisia tarjoilevan konsertin musiikki on kansainvälisesti palkitun Maria Baric Companyn saman nimiseltä, paljon ihastusta herättäneeltä debyyttialbumilta.

Konsertti on suunnattu erityisesti päiväkoti-ikäisille sekä eka- ja tokaluokkalaisille, mutta kaikenikäset ovat tervetulleita yleisöön. Konsertti kestää noin 35–40 minuuttia. Vapaa pääsy!

Maria Baric Companyn kuva: Marjo Koivumäki

--

Musiikkitalon Talvijamit tarjoaa perheille maksutonta musiikkitekemistä lomaviikon iloksi ja riemuksi! Jokaiselle hiihtolomaviikon päivälle löytyy ilmaiskonsertti, ja ohjelmassa on huomioitu sekä alakoululaiset että päiväkoti-ikäiset.

Ikäsuositukset ovat viitteellisiä: kaikenikäiset ovat tervetulleita Talvijamien kaikkiin tapahtumiin. Musiikkitalo on täysin kynnyksetön rakennus ja vaunuparkki löytyy ilmaisen vaatesäilytyksen vierestä. Talosta löytyvät myös esteettömät lastenhoitohuoneet. Kahvilassa on myynnissä lounasta ja pientä purtavaa sekä pienten että isompien makuun.
Järjestäjän yhteystiedot: 
viestinta@musiikkitalo.fi
Liput ja maksut
 
Lipputyyppi: Vapaa pääsy
 
Naulakkomaksu: Naulakkomaksu maksettu asiakkaan puolesta
 
Maria Baric
laulu
Seppo Salmi
kitara ja laulu
Nemanja Stojanovic
nukketeatteri
Kari Hulkkonen
kontrabasso ja laulu
Teho Majamäki
lyömäsoittimet ja laulu

Katso myös

Alalämpiö
Alalämpiö toimii Musiikkitalon pienempien salien väliaikatarjoilutilana. Alalämpiössä on silloin tällöin myös vaihtuvia näyttelyjä.
Muut taiteet ja tilaisuudet
Aikamme musiikin luentosarja: Laura Naukkarinen
To 05.03. 13:00
/ Auditorio
Liput:
Vapaa pääsy
Nykymusiikki
Talvijamit: Matilda Bergman & Emilia Ilomäki
Pe 21.02. 15:00
/ Alalämpiö
Liput:
Vapaa pääsy
Muut taiteet ja tilaisuudet
Aikamme musiikin luentosarja: Jaakko Mäntyjärvi
To 27.02. 13:00
/ Auditorio
Liput:
Vapaa pääsy