Ti 18.02.2020 -
15.00 - 15.45

Talvijamit: Eva Väljaots

Ti 18.02.2020 -
15.00 - 15.45
Arvioitu kesto: 45 minuuttia
Järjestäjä: 
Sanni Virta ja Siban opiskelijat
Liput:
Vapaa pääsy
Naulakkomaksu: Naulakkomaksu maksettu asiakkaan puolesta
Väliaika: 
No servings (ie. seminars)
Lapsille
Vapaa pääsy
Musiikkitalon Talvijamit tuo musiikin riemua lapsille ja lomalaisille hiihtolomaviikon jokaisena päivänä – täysin maksutta!
Eva Väljaots on virolainen kansanmuusikko ja kanteleensoittaja, joka opiskelee tällä hetkellä Taideyliopiston Sibelius-Akatemiassa. Hän soittaa erilaisia perinteisiä kanteleita ja nauttii vaeltamisesta erilaisissa äänimaailmoissa, joita kanteleet luovat.

Evan improvisaatioissa on vaikutteita sekä hänen omista sukujuuristaan että perinteisestä suomalais-ugrilaisesta musiikista.

Konsertin ohessa pidettävässä työpajassa hän esittelee virolaisen kansanlaulun ja -tanssin. Tämä on hieno tilaisuus oppia tanssimaan 'labajalg' ja laulamaan viroksi. Olet tervetullut osallistumaan!

Konsertti on suunnattu alakouluikäsille, mutta sopii hyvin myös vanhemmalle yleisölle.

--

Musiikkitalon Talvijamit tarjoaa perheille maksutonta musiikkitekemistä lomaviikon iloksi ja riemuksi! Jokaiselle hiihtolomaviikon päivälle löytyy ilmaiskonsertti, ja ohjelmassa on huomioitu sekä alakoululaiset että päiväkoti-ikäiset.

Ikäsuositukset ovat viitteellisiä: kaikenikäiset ovat tervetulleita Talvijamien kaikkiin tapahtumiin. Musiikkitalo on täysin kynnyksetön rakennus ja vaunuparkki löytyy ilmaisen vaatesäilytyksen vierestä. Talosta löytyvät myös esteettömät lastenhoitohuoneet. Kahvilassa on myynnissä lounasta ja pientä purtavaa sekä pienten että isompien makuun.
Järjestäjän yhteystiedot: 
sannisinikka.virta@gmail.com
Liput ja maksut
 
Lipputyyppi: Vapaa pääsy
 
Naulakkomaksu: Naulakkomaksu maksettu asiakkaan puolesta
 
Eva Väljaots
kannel

Katso myös

Alalämpiö
Alalämpiö toimii Musiikkitalon pienempien salien väliaikatarjoilutilana. Alalämpiössä on silloin tällöin myös vaihtuvia näyttelyjä.
Kansanmusiikki ja maailmanmusiikki
Emi­lia La­ju­nen – Vai­naan perua
Ma 07.12. 19:00
/ Black Box
Liput:
Alk. 18 €
Osta liput
Jazz
UMO Helsinki Ensemble feat. Annimaria Rinne: Great American...
Ke 25.11. 13:00
/ Paavo-sali
Liput:
Alk. 6.5 €
Osta liput
Klassinen
Satuseinä Musiikkitalossa!
La 10.10. 16:00
/ Alalämpiö
Liput:
Vapaa pääsy