Koronavirus

Musiikkitalo sulkee ovensa keskiviikosta 18.3. alkaen ja pysyy suljettuna ainakin keskiviikkoon 13.5. saakka – tai pidempään, jos tilanne edellyttää sitä. Taustalla on Suomen hallituksen 16.3. tekemä linjaus sulkea kaikki Suomen kulttuurikeskukset koronaviruspandemian leviämisen hidastamiseksi. Lue lisää: http://bit.ly/mt-tiedotus

Pe 21.02.2020 -
15.00 - 15.30

Talvijamit: Matilda Bergman & Emilia Ilomäki

Pe 21.02.2020 -
15.00 - 15.30
Arvioitu kesto: 30 minuuttia
Järjestäjä: 
Sanni Virta ja Siban opiskelijat
Liput:
Vapaa pääsy
Naulakkomaksu: Naulakkomaksu maksettu asiakkaan puolesta
Väliaika: 
No servings (ie. seminars)
Lapsille
Vapaa pääsy
Musiikkitalon Talvijamit tuo musiikin riemua lapsille ja lomalaisille hiihtolomaviikon jokaisena päivänä – täysin maksutta!
Miltä meren värit kuulostavat? Miten musiikki maalaa väreitä veden pintaan tai versoja ja kukkia maasta nousevaan ituun? Konsertissa kuullaan luonnosta tai siihen liittyvästä mytologiasta aiheensa lainaavia nykymusiikin ja klassisen musiikin teoksia. Konserttikanteleen ja huilun äänet luovat kuvia luonnosta vuorotellen sekä yhteen sulautuen. Kuultavien teosten välissä kerrotaan soittimista ja pohditaan, miten aiheet siirtyvät musiikkiin.

Matilda Bergmanin ja Emilia Ilomäen tuore duo soittaa kanteleelle ja huilulle sävellettyä nykymusiikkia. Kanteleensoittaja Matilda Bergman viimeistelee Sibelius-Akatemialla maisterivaiheen opintojaan. Hän esiintyy niin soolosoittajana kuin kamarimuusikkona klassisen ja nykymusiikin parissa. Emilia Ilomäki on helsinkiläinen huilisti ja musiikkipedagogi (AMK). Emilia opiskelee parhaillaan musiikin maisteriksi Sibelius-Akatemiassa ja työskentelee opiskelun lisäksi Kaartin soittokunnassa.

Konsertti on suunnattu alakouluikäsille, mutta sopii hyvin myös vanhemmalle yleisölle.

Kuvat: Ville Hautakangas (Emilia Ilomäki) ja Vuokko Salo (Matilda Bergman)

--

Musiikkitalon Talvijamit tarjoaa perheille maksutonta musiikkitekemistä lomaviikon iloksi ja riemuksi! Jokaiselle hiihtolomaviikon päivälle löytyy ilmaiskonsertti, ja ohjelmassa on huomioitu sekä alakoululaiset että päiväkoti-ikäiset.

Ikäsuositukset ovat viitteellisiä: kaikenikäiset ovat tervetulleita Talvijamien kaikkiin tapahtumiin. Musiikkitalo on täysin kynnyksetön rakennus ja vaunuparkki löytyy ilmaisen vaatesäilytyksen vierestä. Talosta löytyvät myös esteettömät lastenhoitohuoneet. Kahvilassa on myynnissä pientä purtavaa sekä pienten että isompien makuun ja ravintolasta saa lounasta klo 11–14.
Järjestäjän yhteystiedot: 
sannisinikka.virta@gmail.com
Ohjelma
Matthew Whittall
Wine Dark Sea II
Janne Ikonen
Verso
Claude Debussy
Syrinx
Liput ja maksut
 
Lipputyyppi: Vapaa pääsy
 
Naulakkomaksu: Naulakkomaksu maksettu asiakkaan puolesta
 
Matilda Bergman
konserttikantele
Emilia Ilomäki
huilu

Katso myös

Alalämpiö
Alalämpiö toimii Musiikkitalon pienempien salien väliaikatarjoilutilana. Alalämpiössä on silloin tällöin myös vaihtuvia näyttelyjä.
Nykymusiikki
AUF: Kaiken maailman musiikkia – Barokista Hollywoodiin
Ti 15.09. 19:00
/ Konserttisali
Liput:
Alk. 32 €
Osta liput
Ooppera ja musiikkiteatteri
PERUTTU: W.A. Mozart: Così fan tutte
La 04.04. 16:00
/ Sonore
Liput:
Alk. 34 €
Osta liput
Kansanmusiikki ja maailmanmusiikki
Gospel Helsinki 20v!
La 10.10. 16:00
/ Konserttisali
Liput:
Alk. 44 €
Osta liput