La 22.02.2020 -
14.00 - 16.00

Talvijamit: Skidit Disko

La 22.02.2020 -
14.00 - 16.00
Tila: 
Arvioitu kesto: 2 tuntia
Järjestäjä: 
Musiikkitalo & Skidit
Liput:
Vapaa pääsy
Naulakkomaksu: Naulakkomaksu maksettu asiakkaan puolesta
Väliaika: 
No servings (ie. seminars)
Lapsille
Vapaa pääsy
Hiihtolomaviikon lauantai-iltapäivänä koko perhe pääsee irrottelemaan yhdessä Skidit Diskoon!
Toivottu Skidit Disko palaa areenoille. Musiikkitalo, Skidit Disko ja Taideyliopisto mahdollistavat yhdessä kaikille avoimen, maksuttoman hiihtolomaviikon huipennuksen: koko perheen bileet musiikin kodissa, Musiikkitalossa. Eduskuntatalo vasemmalla, Oodi oikealla ja me keskellä!

Tärinää ja törinää, tanssia ja kreisiä menoa, diskoleikkejä ja kavereita. DJ:nä toimii Skidit Diskojen isä, YleX:n musiikkipäällikkö, New Yorkista Ibizalle bilekansaa tanssittanut DJ Orkidea. VJ Sellekhanks kuvittaa seinät ja MC Aino leikittää ja liekittää!

Diskossa käytetään välkkyviä valoja. Äänenvoimakkuutta pidetään lapsille sopivalla tasolla, mutta nappaa kuitenkin omat kuulosuojaimet mukaan varmuuden vuoksi. Diskon vieressä on väljempi ja rauhallisempi hengähdystila, johon lähetetään suorana kuvaa ja musiikkia diskotilasta.

Kuva: Karo Holmberg

--

Skidit Disko käynnisti lastendiskobuumin Suomessa tuodessaan maailmalta suosituksi tulleen konseptin koko perheen päivätansseista ykkösklubeilla. Aina ennakkoon loppuunmyydyn Skidit Diskon synnyinpaikka on Kuudes Linja ja Kaiku Helsingin Kalliossa, mutta diskoiltu on myös Skidit Risteilyillä, Flow Festivalin perhesunnuntaissa ja Oulussa, johon lennätettiin maailman pienin disko.

--

Musiikkitalon Talvijamit tarjoaa perheille maksutonta musiikkitekemistä lomaviikon iloksi ja riemuksi! Jokaiselle hiihtolomaviikon päivälle löytyy ilmaiskonsertti, ja ohjelmassa on huomioitu sekä alakoululaiset että päiväkoti-ikäiset.

Musiikkitalo on täysin kynnyksetön rakennus ja vaunuparkki löytyy ilmaisen vaatesäilytyksen vierestä. Talosta löytyvät myös esteettömät lastenhoitohuoneet. Kahvilassa on myynnissä pientä purtavaa sekä pienten että isompien makuun ja ravintolasta saa lounasta klo 12–15.
Järjestäjän yhteystiedot: 
viestinta@musiikkitalo.fi
info@skiditfestarit.fi
Liput ja maksut
 
Lipputyyppi: Vapaa pääsy
 
Naulakkomaksu: Naulakkomaksu maksettu asiakkaan puolesta
 
Dj Orkidea
VJ Sellekhanks
MC Aino

Katso myös

Black Box
Tasalattiainen, esitystekniikaltaan monipuolinen Black Box soveltuu erityisesti vahvistetulle musiikille ja luentokäyttöön. Salissa on 220 istumapaikkaa.
Pop ja rock
PUTRO 50
La 07.11. 19:00
/ Konserttisali
Liput:
Alk. 36.5 €
Osta liput
Kansanmusiikki ja maailmanmusiikki
Emi­lia La­ju­nen – Vai­naan perua
Ma 07.12. 19:00
/ Black Box
Liput:
Alk. 18 €
Osta liput
Klassinen
PERUTTU: 2020 Vi­sio­na­ries – Kevin Fox & Sibelius-​Aka...
Su 08.11. 16:00
/ Black Box
Liput:
Alk. 18 €
Osta liput