Koronavirus

Musiikkitalo sulkee ovensa keskiviikosta 18.3. alkaen ja pysyy suljettuna niin pitkään, kun tilanne sitä edellyttää. Päivitämme lisätietoa mahdollisimman pian. Taustalla on Suomen hallituksen 16.3. tekemä linjaus sulkea kaikki Suomen kulttuurikeskukset koronaviruspandemian leviämisen hidastamiseksi. Lue lisää: http://bit.ly/mt-tiedotus

To 30.04.2020 -
19.00 - 21.00

SIIRTYY: Legendaarinen vappukonsertti

To 30.04.2020 -
19.00 - 21.00
Arvioitu kesto: 2 tuntia
Järjestäjä: 
Lilja Production
Lipunmyynti alkaa  
La 22.02.2020 - 10.00
Liput:
Alk. 60 €
Naulakkomaksu: 2.00 €
Väliaika: 
Kyllä
Tilaa tarjoilut
Konsertti siirtyy. Korvaavaa päivää etsitään parhaillaan, tiedotamme lisää mahdollisimman pian.
Etsimme tapahtumalle korvaavaa päivämäärää ja tiedotamme lipun ostaneita heti, kun uusi ajankohta on varmistunut. Nykyiset liput käyvät sellaisenaan uuteen päivämäärään. Jos uusi ajankohta ei sovi ja haluat peruuttaa ostoksesi, lippujen palautuksia hoitaa Ticketmaster. Ohjeet lippujen palautukseen: http://bit.ly/3aT9ENP.

Kolme iloista baritonia Waltteri Torikka, Aarne Pelkonen ja Kristian Lindroos sekä suloinen sopraano Johanna Rusanen-Kartano

Siinä missä korkea tenoriääni ihastuttaa, lämmin baritoniääni saa sydämen lämpenemään. Kun mukaan lisätään vielä jalosti soiva sopraano, saadaan vappuaaton konsertti täyteen häikäiseviä hetkiä! Solisteja yhdistää upean laulutaidon ja karisman lisäksi se, että he kaikki ovat voittaneet Lappeenrannan laulukilpailun. Liity joukkoon iloiseen ja nauti taidokkaiden laulajien esityksistä ja rennon rempseästä vapputunnelmasta!

Waltteri Torikka hurmasi suomalaiset voittamalla MTV3:n Tähdet tähdet -ohjelman. Lavalla leppoisasti jutusteleva Waltteri hallitsee vankasti koulutetun äänensä ja näyttää taitojaan tulkitsemalla erityylisiä kappaleita. ”Vaikka olemmekin saman äänialan edustajia, olemme kaikki hyvin erilaisia persoonia. Se tekee konsertista varmasti mielenkiintoisen myös yleisölle”, Torikka toteaa.

Kristian Lindroos tulee oopperalaulajien suvusta, ja isoisä Peter Lindroosin laulamisen kuunteleminen sai nuoren Kristianin vaihtamaan raskaan rockin klassiseen musiikkiin. Kristian on nuoren polven laulaja, joka on ehtinyt niittää mainetta sekä oopperan että liedin saralla niin Suomessa kuin Euroopassa. ”Olen varma, että äänemme soivat hyvin yhteen”, lupaa Lindroos.

Aarne Pelkonen kertoo konsertista näin: ”Tällaista kokoonpanoa ei ole Suomessa. Tämä on meille hauskaa, ja hauskanpito leviää lavalta kaikkialle Musiikkitalon Konserttisaliin.” Aarne on upea baritoni, Sibelius-Akatemian kasvatti, Suomen Kansallisoopperan vakiotähti ja loistava muusikko.

Johanna Rusanen-Kartano päätti jo lapsena, että hänestä tulee oopperalaulaja. Vuosien kovalla työllä ääni onkin kehittynyt muhkeaksi ja taipuisaksi instrumentiksi. Johanna esiintyy jatkuvasti eri oopperataloissa sekä Suomessa että ulkomailla. Hän on ollut myös Grammy-ehdokkaana parhaasta oopperalevytyksestä.

Jukka Nykäsen orkesteri on kymmenen vuoden aikana yhteen hioutunut ammattimuusikoista koostuva orkesteri, jossa jokainen on oman instrumenttinsa virtuoosi.

Sydämellisesti tervetuloa juhlistamaan vappua konserttiin!
Järjestäjän yhteystiedot: 
Lilja Kainulainen
lilja@kainula.com
040 511 0053
Liput ja maksut
 
Lipputyyppi: Maksullinen tapahtuma
 
Peruslippu: 60.00 € - 70.00 €

Hinnat sisältävät palvelumaksun

Naulakkomaksu: 2.00 €
 
Lisätiedot
Aarne Pelkonen
baritoni
Kristian Lindroos
baritoni
Waltteri Torikka
baritoni
Johanna Rusanen-Kartano
sopraano

Katso myös

Konserttisali
Viinitarhamainen Konserttisali sijaitsee Musiikkitalon ytimessä. Salissa on 1704 paikkaa. Sen akustiikka on suunniteltu erityisesti orkesterimusiikille.
Viihdemusiikki
Muistojen bulevardi
La 31.10. 15:00
/ Konserttisali
Liput:
Alk. 46 €
Osta liput
Klassinen
SIIRTYY: Kaija Saariaho: La Passion de Simone
Ma 31.08. 19:00
/ Konserttisali
Liput:
Alk. 28 €
Osta liput
Viihdemusiikki
SIIRRETTY: Nino Rota & Ennio Morricone Movie Themes Conc...
La 19.09. 19:00
/ Konserttisali
Liput:
Alk. 39 €
Osta liput