Ke 05.08.2020 -
14.00 - 14.45

Timo Alakotila, Elias Frigård & Veera Kuisma

Ke 05.08.2020 -
14.00 - 14.45
Arvioitu kesto: 45 minuuttia
Järjestäjä: 
Sanni Virta ja Siban opiskelijat
Liput:
Vapaa pääsy
Naulakkomaksu: Maksuton ja vartioimaton
Väliaika: 
No servings (ie. seminars)
Vapaa pääsy
Musiikkitalossa nautitaan ilmaisesta konsertista joka iltapäivä 13.7.–30.8. Tänään vuorossa Timo Alakotila, Elias Frigård & Veera Kuisma!
Uutta, eri tyylilajeja yhdistelevää instrumentaalimusiikkia kolmen huippumuusikon esittämänä.

Timo Alakotila, Veera Kuisma & Elias Frigård ovat luoneet konsertin verran yleisön kyynelkanavat sulattavaa musiikkia. Sävellykset saavat vaikutteensa vahvasti pohjoismaisesta pelimannimusiikista ja jazzista. Frigårdin sulava saksofonin soitto, Kuisman kekseliäs viulismi ja Alakotilan ainutlaatuinen pianismi täyttävät konserttilavan huikealla musiikilla. Konsertissa kuullaan kappaleita yhtyeen ensimmäiseltä albumilta, joka julkaistaan myöhemmin syksyllä.

Musiikkitalossa kuullaan ilmaiskonsertti joka kesäiltapäivä 13.7.–30.8. Taideyliopiston Sibelius-Akatemian lahjakkailta muusikoilta.

Ohjelmassa ei ole punaista lankaa tyylilajien tai sisällön osalta – yhdistävänä tekijänä on vain takuuvarma laatu. Luvassa on ainakin klassista, kansanmusiikkia, jazzia ja poppia. Anna siis itsesi yllättyä joka päivä maanantaista sunnuntaihin klo 14 – heti 13.7. alkaen.

Konsertit järjestetään pääsääntöisesti Musiikkitalon upouudella terassilla, jossa voit nauttia musiikin lisäksi esimerkiksi kahvista tai virvokkeista. Konsertit toteutetaan turvallisesti viranomaisohjeita noudattaen, lue lisää varotoimista täältä: https://bit.ly/mt-turva. Kaikkiin kesäkonserttisarjan tapahtumiin on vapaa pääsy.
Järjestäjän yhteystiedot: 
Tuottaja: Sanni Virta, Sibelius-Akatemian opiskelija
Liput ja maksut
 
Lipputyyppi: Vapaa pääsy
 
Naulakkomaksu: Maksuton ja vartioimaton
 
Timo Alakotila
piano
Veera Kuisma
viisikielinen viulu
Elias Frigård
sopraanosaksofoni

Katso myös

Terassiravintola
180-paikkainen Terassiravintola palvelee asiakkaita puistomaisessa miljöössä. Ravintolan listalta löytyvät niin herkulliset salaatit kuin grilliannokset.
Kansanmusiikki ja maailmanmusiikki
Nooli
To 13.08. 14:00
/ Terassiravintola
Liput:
Vapaa pääsy
Pop ja rock
SIIRRETTY: Tanssitapahtuma For Peace
La 26.09. 19:00
/ Sonore
Liput:
Alk. 30 €
Osta liput
Pop ja rock
Radio Helsingin kesälive – Isaac Sene
To 27.08. 17:30
/ Terassiravintola
Liput:
Vapaa pääsy