Ma 13.07.2020 -
14.00 - 14.45

Karoliina Laurila-McLoud, Robert McLoud & Tuomas Niininen

Ma 13.07.2020 -
14.00 - 14.45
Arvioitu kesto: 45 minuuttia
Järjestäjä: 
Sanni Virta ja Siban opiskelijat
Liput:
Vapaa pääsy
Naulakkomaksu: Maksuton ja vartioimaton
Väliaika: 
No servings (ie. seminars)
Vapaa pääsy
Musiikkitalossa nautitaan ilmaisesta konsertista joka iltapäivä 13.7.–30.8. Tänään vuorossa Karoliina Laurila-McLoud, Robert McLoud & Tuomas Niininen!
Oopperalaulajat Karoliina Laurila-McLoud ja Robert McLoud, jotka usein esiintyvät duona erilaisissa tapahtumissa, sekä pianotaiteilija Tuomas Niininen avaavat kesän konserttikautensa esittämällä suomalaisia yksinlauluja ja ooppera-aarioita. Ohjelmassa mm. Toivo Kuulan Eteläpohjalaisia kansanlauluja. Lisäksi konsertissa kuullaan Oskar Merikannon lauluja, sekä aarioita Jules Massenetin ja Giuseppe Verdin oopperoista.


Musiikkitalossa kuullaan ilmaiskonsertti joka kesäiltapäivä 13.7.–30.8. Taideyliopiston Sibelius-Akatemian lahjakkailta muusikoilta.

Ohjelmassa ei ole punaista lankaa tyylilajien tai sisällön osalta – yhdistävänä tekijänä on vain takuuvarma laatu. Luvassa on ainakin klassista, kansanmusiikkia, jazzia ja poppia. Anna siis itsesi yllättyä joka päivä maanantaista sunnuntaihin klo 14 – heti 13.7. alkaen.

Konsertit järjestetään pääsääntöisesti Musiikkitalon upouudella terassilla, jossa voit nauttia musiikin lisäksi esimerkiksi kahvista tai virvokkeista. Konsertit toteutetaan turvallisesti viranomaisohjeita noudattaen, lue lisää varotoimista täältä: https://bit.ly/mt-turva. Kaikkiin kesäkonserttisarjan tapahtumiin on vapaa pääsy.
Järjestäjän yhteystiedot: 
Tuottaja: Sanni Virta, Sibelius-Akatemian opiskelija
Liput ja maksut
 
Lipputyyppi: Vapaa pääsy
 
Naulakkomaksu: Maksuton ja vartioimaton
 
Karoliina Laurila-McLoud
mezzosopraano
Robert McLoud
basso
Tuomas Niininen
piano

Katso myös

Alalämpiö
Alalämpiö toimii Musiikkitalon pienempien salien väliaikatarjoilutilana. Alalämpiössä on silloin tällöin myös vaihtuvia näyttelyjä.
Klassinen
SIIRRETTY: Helsinki Male Choir Weekend: Gaalakonsertti
La 10.04. 19:00
/ Konserttisali
Liput:
Alk. 39 €
Osta liput
Nykymusiikki
NYKY En­semble: Kohti lois­ta­vaa men­nei­syyt­tä
Pe 23.10. 19:00
/ Camerata
Liput:
Vapaa pääsy
Ooppera ja musiikkiteatteri
Tuhkimo-lastenooppera
La 29.08. 13:00
/ Alalämpiö
Liput:
Vapaa pääsy