La 18.07.2020 -
14.00 - 14.45

Iiris Tarnanen & Mikko Patama

La 18.07.2020 -
14.00 - 14.45
Arvioitu kesto: 45 minuuttia
Järjestäjä: 
Sanni Virta ja Siban opiskelijat
Liput:
Vapaa pääsy
Naulakkomaksu: Maksuton ja vartioimaton
Väliaika: 
No servings (ie. seminars)
Vapaa pääsy
Musiikkitalossa nautitaan ilmaisesta konsertista joka iltapäivä 13.7.–30.8. Tänään vuorossa Iiris Tarnanen & Mikko Patama!
Iiris Tarnanen ja Mikko Patama esittävät kappaleita joiden aiheina on mm. sisäiset pirut, ajan kiertokulku, uusien asioiden äärellä innostuminen ja itsemyötätunto. Koskettavat tarinat, häpeilemätön asenne ja vahvat tunteet kuuluvat heidän duossaan. Kappaleet ovat suurimmaksi osaksi Tarnasen omia sävellyksiä, jotka ovat saaneet vaikutteita maailmanmusiikista sekä länsimaisesta laulaja-lauluntekijäperinteestä.

Tarnanen on helsinkiläinen muusikko, joka esiintyy laulaen, tanssien ja selloa soittaen. Hänen esiintymistään on kutsuttu omaääniseksi, syvälliseksi ja viihdyttäväksi.

Patama on monipuolinen muusikko, joka soittaa koskettimia yhtyeissä Sirja & Konfuusio ja NOOA. Hänellä on monipuolista osaamista erilaisista musiikkityyleistä ja nauttii uudenlaisista haasteista freelancemuusikkona.


Ohjelmisto:

Sinä kaunis riemastuttava tyttö
The Flag
Armaani mun
Tiptoe Secrets Reveal
In the lap of love
Demon inside me
Devil’s dance
Syklinen aika
My Decision

Kyllikin laulu
Credo


Musiikkitalossa kuullaan ilmaiskonsertti joka kesäiltapäivä 13.7.–30.8. Taideyliopiston Sibelius-Akatemian lahjakkailta muusikoilta.

Ohjelmassa ei ole punaista lankaa tyylilajien tai sisällön osalta – yhdistävänä tekijänä on vain takuuvarma laatu. Luvassa on ainakin klassista, kansanmusiikkia, jazzia ja poppia. Anna siis itsesi yllättyä joka päivä maanantaista sunnuntaihin klo 14 – heti 13.7. alkaen.

Konsertit järjestetään pääsääntöisesti Musiikkitalon upouudella terassilla, jossa voit nauttia musiikin lisäksi esimerkiksi kahvista tai virvokkeista. Konsertit toteutetaan turvallisesti viranomaisohjeita noudattaen, lue lisää varotoimista täältä: https://bit.ly/mt-turva. Kaikkiin kesäkonserttisarjan tapahtumiin on vapaa pääsy.
Järjestäjän yhteystiedot: 
Tuottaja: Sanni Virta, Sibelius-Akatemian opiskelija
Liput ja maksut
 
Lipputyyppi: Vapaa pääsy
 
Naulakkomaksu: Maksuton ja vartioimaton
 
Iiris Tarnanen
sello ja laulu
Mikko Patama
koskettimet

Katso myös

Terassiravintola
180-paikkainen Terassiravintola palvelee asiakkaita puistomaisessa miljöössä. Ravintolan listalta löytyvät niin herkulliset salaatit kuin grilliannokset.
Viihdemusiikki
Muistojen bulevardi
La 31.10. 15:00
/ Konserttisali
Liput:
Alk. 46 €
Osta liput
Pop ja rock
Onni Rajaniemi - Rotan vuosi
Ti 21.07. 14:00
/ Terassiravintola
Liput:
Vapaa pääsy
Viihdemusiikki
Aukusti Arjas
La 22.08. 14:00
/ Terassiravintola
Liput:
Vapaa pääsy