Koronavirus

Musiikkitalo sulkee ovensa keskiviikosta 18.3. alkaen ja pysyy suljettuna niin pitkään, kun tilanne sitä edellyttää. Päivitämme lisätietoa mahdollisimman pian. Taustalla on Suomen hallituksen 16.3. tekemä linjaus sulkea kaikki Suomen kulttuurikeskukset koronaviruspandemian leviämisen hidastamiseksi. Lue lisää: http://bit.ly/mt-tiedotus

La 26.09.2020 -
19.00 - 21.30

Egotrippi ja Turun filharmoninen orkesteri

La 26.09.2020 -
19.00 - 21.30
Arvioitu kesto: 2 tuntia 30 minuuttia
Järjestäjä: 
ZM Entertainment Oy Ltd.
Lipunmyynti alkaa  
Pe 24.04.2020 - 09.00
Liput:
Alk. 49 €
Osta liput
Naulakkomaksu: 2.00 €
Väliaika: 
Kyllä
Tilaa tarjoilut
Aina matkalla jonnekin – Egotripin supersuositut yhteisesiintymiset sinfoniaorkestereiden kanssa saavat jatkoa!
Egotripin supersuositut yhteisesiintymiset sinfoniaorkestereiden kanssa saavat jatkoa syyskuussa. Tuplaplatinaa, platinaa ja kultaa uransa aikana myynyt Egotrippi juhlisti 25-vuotissyntymäpäiviään tekemällä kahdeksan yhteiskonserttia sinfoniaorkesteiden kanssa ympäri Suomen kaudella 2018–2019. Nyt nuo loppuunmyydyt konsertit saavat jatkoa neljän keikan verran, jotka ovat Egotripin ainoat konsertit tänä vuonna. Kiertue alkaa lauantaina 26.9.2020 Helsingin Musiikkitalosta, jossa konsertissa on mukana Turun filharmoninen orkesteri.

Konsertissa kuullaan reilu 20 kappaletta yhtyeen yli 25 vuotta kestäneeltä matkalta. Sovituksia sinfoniaorkestereille ovat kirjoittaneet tämän sukupolven parhaat sovittajat, kuten Marzi Nyman, Lasse Enersen, Arttu Takalo, Anssi Växby, Sami Pitkämö ja Pessi Levanto. Kapellimestarina konserteissa toimii Antti Rissanen.

”Egotrippi-yhtyeen jäsenet ovat taitavia, kokeneita ja sivistyneitä muusikoita. Näistä lähtökohdista yhteistyö Egotripin kanssa on ollut mitä suurimmassa määrin sujuvaa, taiteellisesti korkeatasoista, nautittavaa ja ikimuistoista. Egotripin musiikki on koskettavaa ja monipuolista. Huikeiden sovitusten ansiosta se toimii hienosti sinfoniaorkesterin kanssa. Olen nauttinut roolistani yhtyeen ja orkesterin välissä”, kommentoi kapellimestari Antti Rissanen.

Turun filharmonisen orkesterin intendentti Maati Rehor jatkaa: ”Yhteistyö Egotripin kanssa on ollut TFO:lle antoisa, eloisa ja iloinen kohtaaminen, joka toi myös kotikaupungissamme uusia konserttiyleisöjä orkesterin äärelle. ”The best of both worlds” sopii tähän hyvin, kun monipuoliset ja taitavasti kirjoitetut, mutta alkuperäisiä kappaleita kunnioittavat orkesterisovitukset soivat komeasti erään taitavimmista rockbändeistämme, Egotripin, kanssa."


EGOTRIPPI:
Mikki Kauste: laulu, koskettimet
Knipi: laulu, kitara
Skele: kitara
Anssi Maasalo: basso, laulu
Risto Niinikoski: rummut, laulu

Kuva: Atte Mäläskä
Järjestäjän yhteystiedot: 
ZM Entertainment Oy Ltd. / Erkki Korhonen
erkki.korhonen@zme.fi
p. 040 8655 647
Liput ja maksut
Osta liput
 
Lipputyyppi: Maksullinen tapahtuma
 
Peruslippu: 49.00 €
Opiskelija: 44.00 €

Hinnat sisältävät palvelumaksun

Naulakkomaksu: 2.00 €
 
Egotrippi
Turun filharmoninen orkesteri
Antti Rissanen
kapellimestari

Katso myös

Konserttisali
Viinitarhamainen Konserttisali sijaitsee Musiikkitalon ytimessä. Salissa on 1704 paikkaa. Sen akustiikka on suunniteltu erityisesti orkesterimusiikille.
Pop ja rock
PUTRO 50
La 07.11. 19:00
/ Konserttisali
Liput:
Alk. 36.5 €
Osta liput
Kansanmusiikki ja maailmanmusiikki
Gospel Helsinki 20v!
La 10.10. 16:00
/ Konserttisali
Liput:
Alk. 44 €
Osta liput
Klassinen
HeBo & Vanhan musiikin sarja - Schumann: Genoveva
Su 25.10. 16:00
/ Konserttisali
Liput:
Alk. 40 €
Osta liput