La 26.09.2020 - 19.00

Peruttu
SIIRTYY LOKAKUUHUN: Egotrippi ja Turun filharmoninen orkesteri

La 26.09.2020 - 19.00
Arvioitu kesto: tulossa, lisätietoja järjestäjältä.
Järjestäjä: 
ZM Entertainment Oy Ltd.
Lipunmyynti alkaa  
Pe 24.04.2020 - 09.00
Liput:
Alk. 49 €
Naulakkomaksu: 2.00 €
Väliaika: 
Kyllä
Tilaa tarjoilut
Konsertti siirtyy! Uusi päivämäärä on la 10.10. Jo ostetut liput käyvät sellaisenaan. Liput voi myös palauttaa 19.9. asti: bit.ly/siirretyt
Ostetut liput käyvät sellaisinaan uudelle päivälle lauantaina 10.10. (ed. 26.9.). Jos uusi ajankohta ei sovi ja haluat peruuttaa ostoksesi, liput voi palauttaa 19.9.2020 asti. Lippujen palautuksia hoitaa Ticketmaster. Ohjeet lippujen palautukseen: http://bit.ly/siirretyt

Useiden peruuntuneiden tapahtumien vuoksi Ticketmasterin palautusten käsittely on ruuhkautunut. Tästä johtuen palautusten käsittelyyn saattaa mennä jopa 90 päivää.

--
Egotripin supersuositut yhteisesiintymiset sinfoniaorkestereiden kanssa saavat jatkoa syksyllä. Tuplaplatinaa, platinaa ja kultaa uransa aikana myynyt Egotrippi juhlisti 25-vuotissyntymäpäiviään tekemällä kahdeksan yhteiskonserttia sinfoniaorkesteiden kanssa ympäri Suomen kaudella 2018–2019. Nyt nuo loppuunmyydyt konsertit saavat jatkoa neljän keikan verran, jotka ovat Egotripin ainoat konsertit tänä vuonna. Musiikkitalon konsertissa on mukana Turun filharmoninen orkesteri.

Konsertissa kuullaan valikoidut helmet yhtyeen yli 25 vuotta kestäneeltä matkalta. Sovituksia sinfoniaorkestereille ovat kirjoittaneet tämän sukupolven parhaat sovittajat, kuten Marzi Nyman, Lasse Enersen, Arttu Takalo, Anssi Växby, Sami Pitkämö ja Pessi Levanto. Kapellimestarina konserteissa toimii Antti Rissanen.

”Egotrippi-yhtyeen jäsenet ovat taitavia, kokeneita ja sivistyneitä muusikoita. Näistä lähtökohdista yhteistyö Egotripin kanssa on ollut mitä suurimmassa määrin sujuvaa, taiteellisesti korkeatasoista, nautittavaa ja ikimuistoista. Egotripin musiikki on koskettavaa ja monipuolista. Huikeiden sovitusten ansiosta se toimii hienosti sinfoniaorkesterin kanssa. Olen nauttinut roolistani yhtyeen ja orkesterin välissä”, kommentoi kapellimestari Antti Rissanen.

Turun filharmonisen orkesterin intendentti Maati Rehor jatkaa: ”Yhteistyö Egotripin kanssa on ollut TFO:lle antoisa, eloisa ja iloinen kohtaaminen, joka toi myös kotikaupungissamme uusia konserttiyleisöjä orkesterin äärelle. ”The best of both worlds” sopii tähän hyvin, kun monipuoliset ja taitavasti kirjoitetut, mutta alkuperäisiä kappaleita kunnioittavat orkesterisovitukset soivat komeasti erään taitavimmista rockbändeistämme, Egotripin, kanssa."


EGOTRIPPI:
Mikki Kauste: laulu, koskettimet
Knipi: laulu, kitara
Skele: kitara
Anssi Maasalo: basso, laulu
Risto Niinikoski: rummut, laulu

Kuva: Atte Mäläskä
Järjestäjän yhteystiedot: 
ZM Entertainment Oy Ltd. / Erkki Korhonen
erkki.korhonen@zme.fi
p. 040 8655 647
Liput ja maksut
 
Lipputyyppi: Maksullinen tapahtuma
 
Peruslippu: 49.00 €
Opiskelija: 44.00 €

Hinnat sisältävät palvelumaksun

Naulakkomaksu: 2.00 €
 
Egotrippi
Turun filharmoninen orkesteri
Antti Rissanen
kapellimestari

Katso myös

Konserttisali
Viinitarhamainen Konserttisali sijaitsee Musiikkitalon ytimessä. Salissa on 1704 paikkaa. Sen akustiikka on suunniteltu erityisesti orkesterimusiikille.
Pop ja rock
Jon Hopkins - Polarity Live
Su 14.11. 20:00
/ Konserttisali
Liput:
Alk. 46 €
Osta liput
Kansanmusiikki ja maailmanmusiikki
Ilkka Hei­no­nen – Kar­ja­lan py­hien kaiut
La 14.11. 19:00
/ Organo
Liput:
Alk. 18 €
Klassinen
SIIRRETTY: Helsinki Male Choir Weekend: Gaalakonsertti
La 10.04. 19:00
/ Konserttisali
Liput:
Alk. 39 €
Osta liput