Ke 25.11.2020 -
13.00 - 14.00

UMO Helsinki Ensemble feat. Annimaria Rinne: Great American Songbook

Ke 25.11.2020 -
13.00 - 14.00
Tila: 
Arvioitu kesto: 1 tuntia
Järjestäjä: 
Musiikkitalo & UMO Helsinki
Lipunmyynti alkaa  
La 21.12.2019 - 10.00
Liput:
Alk. 6.5 €
Osta liput
Naulakkomaksu: 2.00 €
Väliaika: 
Ei
Ei väliaikaa. Tilaa tarjoilut ennen konserttia.
Laulaja Annimaria Rinne ja UMO Helsinki Ensemble tarttuvat ennakkoluulottomasti suuren amerikkalaisen laulukirjan säkeisiin.
Konsertti korvaa peruuntuneen 9.4.2020 AUF: Hiljentyen, UMO Helsinki -konsertin. Jo ostetut liput (yksittäis- ja sarjaliput) käyvät uudelle päivämäärälle sellaisenaan.

Konsertti kuuluu Avantin, UMO Helsinki Jazz Orchestran ja Suomalaisen barokkiorkesterin (FiBO) yhteiseen AUF-sarjaan. Eri tyylilajeja edustavat huippuorkesterit kutsuvat kuulijoita päiväkonsertteihin tutustumaan monenlaisiin musiikillisiin makupaloihin.

Tässä konsertissa laulaja Annimaria Rinne ja UMO Helsinki Ensemble tarttuvat ennakkoluulottomasti “suuren amerikkalaisen laulukirjan” säkeisiin – eli 1920–1950-luvun suosittuihin Broadway-teattereiden sekä Hollywood-elokuvien musiikkinumeroihin. Luvassa enemmän ja vähemmän kuultuja musikaaliklassikoita tyylikkäinä sovituksina.

Annimaria Rinne on helsinkiläinen laulaja, joka liikkuu rennosti jazzin ja viihdemusiikin alueella. Rinne on esiintynyt mm. Helsingin kaupunginorkesterin, UMO Helsingin, Turun filharmonian ja Pori Sinfoniettan solistina. Rinne saa tuekseen UMO Helsinki Ensemblen, jonka muusikoilla on mittava ura niin UMO Helsinki Jazz Orchestran riveissä kuin lukuisissa omissa projekteissaan.

UMO Helsinki Jazz Orchestra on jazzin ja uuden rytmimusiikin saralla ammattimaisesti toimiva orkesteri, joka esiintyy vuosittain noin sadassa konsertissa ja tapahtumassa. Vuodesta 1975 alkaen UMO Helsinki on julkaissut 60 albumia ja esiintynyt kotimaisten huippunimien lisäksi kansainvälisten jazztähtien kanssa. Orkesterin ohjelmisto ulottuu aina jazzista souliin ja klassiseen musiikkiin, yhdistäen yllätyksellisesti uutta ja vanhaa. UMO Helsinki Ensemble on big bandin riveistä koottu pienempi kokoonpano.

Konsertin kesto 1 h, ei väliaikaa.
Järjestäjän yhteystiedot: 
jazz@umohelsinki.fi
viestinta@musiikkitalo.fi
Liput ja maksut
Osta liput
 
Lipputyyppi: Maksullinen tapahtuma
 
Peruslippu: 6.50 €

Hinnat sisältävät palvelumaksun

Naulakkomaksu: 2.00 €
 
UMO Helsinki Jazz Orchestra
Annimaria Rinne
laulusolisti

Katso myös

Paavo-sali
Paavo-sali on kopio Musiikkitalon Konserttisalin lavasta. Se mahdollistaa kahden orkesterin samanaikaisen työskentelyn Musiikkitalossa.
Jazz
Kesän nuo­ret tai­tei­li­jat: Kadi Vija Key Pro­ject
Ke 02.09. 19:00
/ Black Box
Liput:
Alk. 18 €
Osta liput
Kansanmusiikki ja maailmanmusiikki
SIIRTYY: Gospel Helsinki 20v!
La 10.10. 16:00
/ Konserttisali
Liput:
Alk. 44 €
Osta liput
Klassinen
SIIRRETTY: Pianisti Luka Okros: Beethoven & Schumann
La 21.11. 19:00
/ Paavo-sali
Liput:
Alk. 36 €
Osta liput