Musiikkitalon Päälämpiö, Parvilämpiö ja Alalämpiö palvelevat konserttien ja yritystapahtumien yleisöä monin tavoin. Ne toimivat esimerkiksi näyttävinä tapahtumatiloina, ruokailutiloina, taukotiloina ja näyttelytiloina – mahdollisuudet ovat rajattomat.

Avarat lämpiötilat

Päälämpiön ja Parvilämpiön korkeat lasiseinät tarjoavat vaikuttavat näkymät elämää sykkivälle Kansalaistorille ja Töölönlahdelle. Kauniit tilat sopivat esimerkiksi juhlien ja lanseerausten järjestämiseen. Pohjakerroksen korkea Alalämpiö palvelee sekä tapahtumien keskipisteenä että taukotilana. 

 

Juhlat, cocktailtilaisuudet, illalliset, lanseeraukset... 

 

Käytä lämpiöiden mahdollisuudet hyväksesi: avariin tiloihin mahtuu paljon yleisöä, ne voidaan kalustaa sekä istuvia että seisovia tilaisuuksia varten, niissä voidaan hyödyntää valaistus- ja esitystekniikkaa huomiota herättävällä tavalla – minkä lisäksi ne palvelevat tukitiloina Musiikkitalon saleissa järjestettäville tapahtumille.

 

Kulttuuritapahtumat: Musiikki- ja tanssiesitykset, taidenäyttelyt, muotinäytökset.

Yritystapahtumat: Juhlat, cocktailtilaisuudet, lanseeraukset, illalliset.

  • Päälämpiön yleisökapasiteetti: Seisomapaikat 800 tai istumapaikat 350 
  • Parvilämpiön yleisökapasiteetti: Seisomapaikat 180 tai istumapaikat 80
  • Alalämpiö: Seisomapaikat 250 tai istumapaikat 100
  • Lava: Toteutettavissa tarpeen mukaan. 
  • Tekniset tiedot: Liikuteltavaa ääni-, valo- ja projisointitekniikkaa pyydettäessä. Alalämpiöön on mahdollista toteuttaa nouseva katsomo ja tilan takaseinälle voidaan projisoida esityksiä.