Ravintola - Klubi toimii arkipäivisin lounasravintolana. Oman sisäänkäynnin, narikan sekä esiintymislavan ansiosta tyylikäs tila on ihanteellinen esimerkiksi lehdistötilaisuuksien, aamuseminaarien, cocktailtilaisuuksien sekä juhlien ja kulttuuritapahtumien järjestämiseen.

Tunnelmallinen Ravintola - Klubi

Tässä tilassa onnistuvat intiimit aamu-, ilta- ja viikonlopputilaisuudet laidasta laitaan: musiikki-, stand up- ja tanssiesityksistä levylanseerauksiin, juhliin sekä asiapitoisempia ohjelmia sisältäviin seminaareihin ja tiedotustilaisuuksiin. Tilassa onnistuvat myös ammattimaisesti toteutetut TV-tuotannot.

 

TV-studio, seminaarisali, juhlasali, tiedotussali... 

 

Ravintola - Klubin kalustus ja somistus mukautetaan tilaisuuden luonteeseen. Näyttävällä lavalla on flyygeli ja tilan äänentoisto- ja AV-tekniikka TV-kameroineen ovat huippuluokkaa. Kompaktissa tilassa yleisön on helppo osallistua ohjelmaan.

 

Kulttuuritapahtumat: Musiikki-, tanssi- ja stand-up-esitykset

Yritystapahtumat: VIP- ja lehdistötilaisuudet, TV-tuotannot, cocktailtilaisuudet, juhlat, illalliset, seminaarit, kokoukset,...

  • Yleisökapasiteetti: Esteetön tila, jossa 120 istumapaikkaa ja 250 seisomapaikkaa
  • Lava: Esiintymislava
  • Tekniset tiedot: Kiinteä äänentoistokalusto, projektori ja valkokangas, esitysvalaistus ja haluttaessa myös tunnelmavalaistus. Valmius TV-tuotantoihin. Backstage-tilat ja pukuhuoneet sekä oma naulakko ja sisäänkäynti.