Harjoitussali Paavo

Harjoitussali Paavo on kopio Musiikkitalon Konserttisalin lavasta. Se mahdollistaa kahden orkesterin samanaikaisen työskentelyn Musiikkitalossa.

Info

Harjoitussali Paavo on suunniteltu ensisijaisesti harjoitussaliksi talossa toimiville orkestereille. Sali mahdollistaa kahden orkesterin saman aikaisen työskentelyn Musiikkitalossa. Harjoitussali Paavon lava on rakenteeltaan samanlainen kuin Konserttisalin lava. Harjoitussali Paavossa järjestetään myös konsertteja ja muita yleisö - ja yritystapahtumia. Salin yleisökapasiteetti on 240 henkilöä. Huhtikuussa 2012 Harjoitussali nimettiin uudelleen Harjoitussali Paavoksi edesmenneen kapellimestari Paavo Berglundin kunniaksi. Aloite salin uudelleen nimeämiseen tuli Musiikkitalon päätoimijoilta.

Akustiikka

Harjoitussali Paavon akustiikka on suunniteltu erityisesti akustiselle orkesterimusiikille.
Akustisesti salin lähiheijasteet ovat samanlaiset kuin Konserttisalissa.

Salin akustiikka soveltuu myös pienemmille akustisille kokoonpanoille musiikin lajista riippumatta sekä kevyesti vahvistetulle musiikille.

Tekniset tiedot

  • Yleisökapasiteetti on max . 240 henkilöä tilaisuuden luonteesta riippuen
  • Lava koostuu 20 mekaanisesti korotettavasta palasta sekä kiinteästä peruslavasta.  
  • Tarkkaamotila
  • Induktiosilmukka
  • Liikuteltavaa ääni- ja valotekniikkaa

 

Saapuminen

Harjoitussali Paavo sijaitsee Musiikkitalon ensimmäisessä kerroksessa, jonne pääsee Pääaulasta sekä hissillä että portaita.

360-kuva

Pääset tutustumaan tilaan tarkemmin 360-kuvan avulla.