Lipunmyynti

Tänään: 9:00 - 18:00
Ma-Pe: 9:00 - 18:00
La: 10:00 - 17:00
Su: Suljettu
Musiikkitalon lipunmyynnistä voit ostaa lippuja talon kaikkiin tapahtumiin. Ovimyynti tuntia ennen konsertin alkua, mikäli tilaisuus ei ole loppuunmyyty.
Poikkeukset:
01.05.2018
Avoinna 11:00 - 14:00
Ovimyynti konserttia varten
10.05.2018
Suljettu
Helatorstai
13.05.2018
Suljettu
20.05.2018
Avoinna 14:00-16:00
Ovimyynti konserttia varten

Info

Lipunmyynnistämme voi ostaa lippuja kaikkiin Musiikkitalon tapahtumiin. Musiikkitalon lipunmyyntipisteessä on käytössä Ticketmasterin myyntijärjestelmä. 

Lippuja kaikkiin Musiikkitalon tapahtumiin voi ostaa myös muista Ticketmasterin myyntipisteistä sekä Ticketmasterin puhelinpalvelusta ja verkkokaupasta. Musiikkitalon tapahtumakalenterissa on kunkin tapahtuman kohdalla lipunmyyntilinkki Ticketmasterin verkkokauppaan, kyseisen tapahtuman lippuihin.

Suosittelemme käyttämään aina virallisia ja turvallisia lipunmyyntikanavia, eli Musiikkitalon omaa lipunmyyntiä sekä Ticketmasterin puhelinpalvelua, verkkokauppaa ja lippukauppoja. Emme suosittele lippujen ostoa jälleenmyyntikanavien kautta.

Ticketmaster

www.ticketmaster.fi

p. 0600 10 800 (1,98 euroa/min+pvm) tai p. 0600 10 020 (6,79 euroa/puhelu+pvm)

Ticketmasterin puhelinpalvelu on auki ma-la 8-21, su ja pyhäisin 8-18. 

Palvelumaksut

Musiikkitalon lipunmyynti ei peri myymistään Musiikkitalon tapahtumien lipuista palvelupalkkiota. Muualla kuin Musiikkitalossa järjestettävien tapahtumien lipuista peritään Musiikkitalon lipunmyynnissä Ticketmasterin palvelupalkkio: 0.00–10.00€ 1€/lippu 10.01–20.00€ 2,5€/lippu 20.01–40.00€ 3€/lippu 40.01–50.00€ 3,5€/lippu yli 50.01€ > 4€/lippu

Nämä hinnat ovat voimassa ainoastaan Musiikkitalon lipunmyyntipisteessä. Muissa myyntipisteissä on omat myyntipistekohtaiset hinnastonsa.

Maksuvälineet

Musiikkitalon lipunmyynnissä maksuvälineenä käyvät käteisen, pankkikortin ja Visa Electronin lisäksi seuraavat luottokortit:
•    Visa
•    Mastercard
•    Maestro

Muut maksutavat:

  1. •    Smartum
  2. •    Virike 
  3. •    Tyky
  4. •    Sporttipassi
  5. •    E-Passi
  6. •    Ticket Virike ja Ticket Duo
  7.  

Peruutusehdot

Maksettuja lippuja ei vaihdeta eikä lunasteta takaisin.  

Mikäli konsertti perutaan ylivoimaisen esteen sattuessa (force majeure), lipun hinta palautetaan pääsylippua vastaan kuukauden sisällä perumisesta. Musiikkitalo, Ticketmasterin tai konserttijärjestäjä ei vastaa muista kuluista.

Ohjelmistonmuutos- tai solistimuutostapauksissa päätös lippujen hinnan palauttamisesta on konserttijärjestäjällä. Muista kuluista Musiikkitalo ei vastaa.

 

Usein kysyttyä

Alennusliput

Verkkokaupasta voi pääsääntöisesti ostaa perushintaisten lippujen lisäksi seuraavien alennusryhmien lippuja: eläkeläinen, opiskelija, lapsi, varusmies/siviilipalvelusmies sekä työtön.

Musiikkitalon päätoimijat Helsingin kaupunginorkesteri, Radion sinfoniaorkesteri ja Taideyliopiston Sibelius-Akatemia myöntävät ilmaisen saattajalipun tarvittaessa liikuntaesteisille ja näkövammaisille.
Muut erikoisliput, kuten esimerkiksi pyörätuolipaikat saattajapaikkoineen, ovat varattavissa Ticketmasterin puhelinpalvelusta sekä ostettavissa Musiikkitalon lipunmyyntipisteestä tai Ticketmasterin myyntipisteissä. 
 

Kadonneet liput

Musiikkitalo, Ticketmasterin ja tapahtumanjärjestäjä eivät vastaa kadonneista tai kotiin unohtuneista lipuista. Lippu ja alennuksiin oikeuttavat todistukset (esimerkiksi opiskelijakortti) on oltava mukana ja em. todistukset on pyydettäessä esitettävä ovimiehelle.

 

Kausikortit ja lahjakortit

Sekä Helsingin kaupunginorkesteri että Radion sinfoniaorkesteri myyvät kausikortteja syys- ja kevätkausilleen.

Musiikkitalon lipunmyynnistä voi ostaa Musiikkitalon omia lahjakortteja, joilla lahjan saaja voi ostaa lippuja kaikkiin talon tapahtumiin. Musiikkitalon lahjakortit käyvät toistaiseksi maksuvälineenä vain Musiikkitalon lipunmyynnissä. Lahjakorttiin kuuluu värikäs lahjakorttikuori. 

Muilla Ticketmasterin lahjakorteilla voi niin ikään lunastaa lippuja kaikkiin talon tapahtumiin – lahjakortit ovat myynnissä Musiikkitalon lipunmyynnissä, kaikissa Ticketmasterin myyntipisteissä sekä Ticketmaster verkkokaupassa.

 

 

 

360-KUVA

Pääset tutustumaan tilaan paremmin 360-kuvan avulla.