Ravintola - Klubi

Tänään: 11:00 - 15:00
Ma-Pe: 11:00 - 15:00
La-Su: Suljettu
Moneksi muuntautuva Ravintola-Klubimme toimii arkipäivisin lounasravintolana ja iltaisin sekä viikonloppuisin tyylikkäänä tilausravintolana.

Lounasravintola

Tarjoilemme maistuvan lounaan arkisin klo 11–15 Sibelius-Akatemian lukuvuoden aikana. Lounas sisältää lämpimän kasvis- ja lihavaihtoehdon sekä salaattipöydän. Lounaan normaalihinta on 8,50 €. Opiskelijat saavat lounaan edullisemmalla opiskelijahinnalla (2,60 €) esittämällä opiskelijakortin.

Klubi- ja tilausravintola

Musiikkitalon Ravintola sopii myös erilaisten tilaisuuksien, kuten klubien sekä yritys- ja yksityisjuhlien järjestämiseen. Ravintolamme tarjoaa näyttävät puitteet niin tyylikkäille cocktail-tilaisuuksille kuin ikimuistoisille syntymäpäiville tai vaikkapa häille.

Ravintolaan mahtuu jopa 200 henkilöä tilaisuuden pöytämuodosta riippuen. Ravintolasalissa on pieni lava sekä erinomainen äänentoisto- ja AV-tekniikka.

Ota yhteyttä myyntipalveluumme ja räätälöimme juuri tarpeisiisi sopivan tilaisuuden! 020 762 4862 | ravintolat.musiikkitalo@restel.fi.

Sijainti Musiikkitalossa

Musiikkitalon Ravintola-Klubi sijaitsee talon kolmannessa kerroksessa. Ravintolaan on kaksi sisäänkäyntiä: toinen on ulkona Kansalaistorin puolella ja toinen on talon
sisällä Musiikkitalon pääaulan läheisyydessä.

360-KUVA

Pääset tutustumaan tilaan paremmin 360-kuvan avulla.

Kansalaistori 2G
Puh: 020 762 4862 (Restel Tapahtumaravintolat myyntipalvelu)
Services email: 
ravintolat.musiikkitalo(a)restel.fi