Ravintolapalvelut

Tänään: 8:00-18:00
Ma-Pe: 8:00-18:00
La-Su: Suljettu
Musiikkitalon ravintolapalveluista vastaa Restel Tapahtumaravintolat, jonka ammattilaiset loihtivat herkulliset tarjoilut kaikenkokoisiin tilaisuuksiin.

Väliaikatarjoilut

Upeat tarjoilut kruunaavat kulttuurikokemuksen. Konserttitarjoiluista voit nauttia niin ennen esitystä, väliajalla kuin esityksen jälkeenkin. Tarjoilut katetaan korkeaan ja tilavaan Päälämpiöön, josta avautuu esteetön näkymä Töölönlahden ympäristöön. Päälämpiössä on runsaasti pöytiä ja istumapaikkoja sekä mahdollisuus pystypöytätarjoiluun. Herkuttele kiireettömästi tilaamalla tarjoilut etukäteen. Saat herkut valmiiksi pöytään katettuna ilman jonottamista. Tilaa tarjoilut kätevästi verkkokaupastamme.

Tavoitat myyntipalvelumme myös puhelimitse 020 762 4862 tai sähköpostitse ravintolat.musiikkitalo@restel.fi. Myyntipalvelumme on avoinna ma–pe klo 8–18 sekä konsertti-iltoina myös pyhinä ja la–su 2 h ennen esityksen alkua.

Yksityistilaisuudet

Tiesitkö, että Musiikkitalon ravintola ja lämpiötilat tarjoavat tyylikkäät puitteet myös yritystilaisuuksiin, juhliin ja kokouksiin?

Ravintolaan voit kutsua vieraita aina 200 henkilöön asti. Palvelemme sinua kaikissa tilaisuuksissa - epämuodollisesta aamiaistilaisuudesta aina tyylikkäisiin cocktail- tai illallistilaisuuksiin. Myös Musiikkitalon erikokoiset elegantit lämpiöt toimivat erinomaisesti yksityistilaisuuksien puitteina.

Ota yhteyttä myyntipalveluumme ja räätälöimme juuri tarpeisiisi sopivan tilaisuuden: 020 762 4862 | ravintolat.musiikkitalo@restel.fi.

Töihin Restelille?

Tutustu avoimiin työpaikkoihin ravintolapalveluissa osoitteessa www.restel.fi/tyopaikat.

Puh: 020 762 4862
Services email: 
ravintolat.musiikkitalo(a)restel.fi