Lör 26.10.2019 -
18.00 - 20.30

10 vuotta Lain Huutoa

Lör 26.10.2019 -
18.00 - 20.30
Beräknad längd : 2 timmar 30 minuter
Arrangör: 
Lain Huuto
Biljettförsäljningen börjar  
Fre 26.04.2019 - 09.00
Biljetter:
Från 28 €
Garderobsavgift : 2.00 €
Paus: 
Ja
Beställ servering
10 vuotta Lain Huutoa on juristikuoro Lain Huudon 10 v juhlakonsertti. Vierailevana tähtenä Felix Zenger. Johtaa Paavo Hyökki.
10 vuotta Lain Huutoa on juristikuoro Lain Huudon huikea juhlakonsertti, jossa kuullaan niin klasaria kuin poppia. Konserttia voi suositella niin kuoromusiikin ystäville kuin ensikertalaisillekin ja kelle tahansa hauskan konsertti-illan kaipuussa olevalle, sillä Lain Huuto on tunnettu viihdyttävästä esiintymisestään, lämpimästä soundistaan ja erinomaisista kappalevalinnoistaan.

Ensimmäisellä puoliajalla "LÄHTÖ" tehdään aikamatka tämän maailman parhaan ammattikuntakuoron melkoiseen historiaan kilpailumenestyksineen ja upeine konsertteineen. Luvassa on useita tilausteoksia ja parhaita paloja matkan varrelta - ja ehkä muutama yllätyskin.

Toisella puoliajalla "KISS"-kuoro palaa lavalle suuren maailman tyyliin - täysin uudella soundilla, jokainen oman mikrofoninsa ääreen. Luvassa on suomalaisia ja kansainvälisiä pop- ja viihdemusiikin helmiä Africasta aina Uptown Funkkiin yhdessä beatboxaaja Felix Zengerin kanssa.

Felix Zenger on esiintynyt ympäri maailmaa kymmenientuhansien kuulijoiden yleisöille Pharrell Williamsin kaltaisten maailmantähtien kanssa. Paljon Felix Zengerin vetovoimasta kertoo, että mies on noussut YouTuben seuratuimmaksi suomalaiseksi sooloartistiksi. Hänen katsotuin videonsa on kerännyt tähän mennessä huikeat yli 38 miljoonaa katselukertaa. Pharrel Williams kuuluukin sanoneen Zengerille: ”I’m sorry, but you’re one of the best that ever did it”

Tähän mennessä Zengerin rinnalla on nähty lukuisia kotimaisen musiikin raskassarjalaisia kuten Asa, Don Johnson Big Band, Tuomo, Paleface ja Rajaton. Zenger oli myös mukana jazzin rajoja uudelleen kartoittaneessa Iiro Rantala New Triossa, jossa pianisti Rantalan sekä Zengerin lisäksi soitti kitaristi Marzi Nyman. Viime vuosina Zenger on tehnyt myös uusia aluevaltauksia esiintymällä mm. klassisten orkestereiden solistina. Ensimmäisen kerran Zenger esiintyi yhdessä Lain Huudon kanssa syksyllä 2018 Savoyn loppuunmyydyssä "Funk-it-up" -viihdekonsertissa.

Konsertin johtaa kokonaisuudessaan Lain Huutoa sen perustamisesta lähtien johtanut Paavo Hyökki.
Arrangören kontaktuppgifter: 
info@lainhuuto.fi
Biljetter och betalning
 
Biljettyp: Evenemang med inträdesavgift
 
Ordinarie biljett: 28.00 € - 46.00 €
Alennusryhmät: 20.50 € - 32.00 €

Priserna inkluderar serviceavgift

Garderobsavgift : 2.00 €
 
Lain Huuto
kör
Felix Zenger
beatbox
Paavo Hyökki
dirigent

Se även

Konsertsalen
Konsertsalen, som för tankarna till vingårdens slutningar, ligger i hjärtat av Musikhuset. Den har 1704 platser. Akustiken är avpassad för orkestermusik.
Underhållningsmusik
Jari Sillanpää – Kulku ihmisen
Tors 19.03. 19:00
/ Konsertsalen
Biljetter:
Från 53 €
Köp biljetter
Folkmusik och världsmusik
Gospel Helsinki 20 år!
Lör 10.10. 16:00
/ Konsertsalen
Biljetter:
Från 44 €
Köp biljetter
Underhållningsmusik
Jon Hopkins Ensemble - Polarity Tour 2020
Sön 29.03. 19:00
/ Konsertsalen
Biljetter:
Från 46 €
Köp biljetter