Tors 30.04.2020 -
19.00 - 21.00

Legendaarinen vappukonsertti

Tors 30.04.2020 -
19.00 - 21.00
Beräknad längd : 2 timmar
Arrangör: 
Lilja Production
Biljettförsäljningen börjar  
Lör 22.02.2020 - 10.00
Biljetter:
Från 60 €
Köp biljetter
Garderobsavgift : 2.00 €
Paus: 
Ja
Beställ servering
Kolme iloista baritonia Waltteri Torikka, Aarne Pelkonen ja Kristian Lindroos sekä suloinen sopraano Johanna Rusanen-Kartano
Siinä missä korkea tenoriääni ihastuttaa, lämmin baritoniääni saa sydämen lämpenemään. Kun mukaan lisätään vielä jalosti soiva sopraano, saadaan vappuaaton konsertti täyteen häikäiseviä hetkiä! Solisteja yhdistää upean laulutaidon ja karisman lisäksi se, että he kaikki ovat voittaneet Lappeenrannan laulukilpailun. Liity joukkoon iloiseen ja nauti taidokkaiden laulajien esityksistä ja rennon rempseästä vapputunnelmasta!

Waltteri Torikka hurmasi suomalaiset voittamalla MTV3:n Tähdet tähdet -ohjelman. Lavalla leppoisasti jutusteleva Waltteri hallitsee vankasti koulutetun äänensä ja näyttää taitojaan tulkitsemalla erityylisiä kappaleita. ”Vaikka olemmekin saman äänialan edustajia, olemme kaikki hyvin erilaisia persoonia. Se tekee konsertista varmasti mielenkiintoisen myös yleisölle”, Torikka toteaa.

Kristian Lindroos tulee oopperalaulajien suvusta, ja isoisä Peter Lindroosin laulamisen kuunteleminen sai nuoren Kristianin vaihtamaan raskaan rockin klassiseen musiikkiin. Kristian on nuoren polven laulaja, joka on ehtinyt niittää mainetta sekä oopperan että liedin saralla niin Suomessa kuin Euroopassa. ”Olen varma, että äänemme soivat hyvin yhteen”, lupaa Lindroos.

Aarne Pelkonen kertoo konsertista näin: ”Tällaista kokoonpanoa ei ole Suomessa. Tämä on meille hauskaa, ja hauskanpito leviää lavalta kaikkialle Musiikkitalon Konserttisaliin.” Aarne on upea baritoni, Sibelius-Akatemian kasvatti, Suomen Kansallisoopperan vakiotähti ja loistava muusikko.

Johanna Rusanen-Kartano päätti jo lapsena, että hänestä tulee oopperalaulaja. Vuosien kovalla työllä ääni onkin kehittynyt muhkeaksi ja taipuisaksi instrumentiksi. Johanna esiintyy jatkuvasti eri oopperataloissa sekä Suomessa että ulkomailla. Hän on ollut myös Grammy-ehdokkaana parhaasta oopperalevytyksestä.

Jukka Nykäsen orkesteri on kymmenen vuoden aikana yhteen hioutunut ammattimuusikoista koostuva orkesteri, jossa jokainen on oman instrumenttinsa virtuoosi.

Sydämellisesti tervetuloa juhlistamaan vappua konserttiin!
Arrangören kontaktuppgifter: 
Lilja Kainulainen
lilja@kainula.com
040 511 0053
Biljetter och betalning
Köp biljetter
 
Biljettyp: Evenemang med inträdesavgift
 
Ordinarie biljett: 60.00 € - 70.00 €

Priserna inkluderar serviceavgift

Garderobsavgift : 2.00 €
 
Ytterligare information
Aarne Pelkonen
baryton
Kristian Lindroos
baryton
Waltteri Torikka
baryton
Johanna Rusanen-Kartano
sopran

Se även

Konsertsalen
Konsertsalen, som för tankarna till vingårdens slutningar, ligger i hjärtat av Musikhuset. Den har 1704 platser. Akustiken är avpassad för orkestermusik.
Underhållningsmusik
Jari Sillanpää – Kulku ihmisen
Sön 04.10. 15:00
/ Konsertsalen
Biljetter:
Från 43 €
Köp biljetter
Folkmusik och världsmusik
Gospel Helsinki 20 år!
Lör 10.10. 16:00
/ Konsertsalen
Biljetter:
Från 44 €
Köp biljetter
Underhållningsmusik
Jon Hopkins Ensemble - Polarity Tour 2020
Tis 03.11. 19:30
/ Konsertsalen
Biljetter:
Från 46 €
Köp biljetter