Tors 04.06.2020 -
19.00 - 20.00

Kesäkonserttisarja Musiikkitalosta: Kristian Lindroos

Tors 04.06.2020 -
19.00 - 20.00
Beräknad längd : 1 timmar
Arrangör: 
Teatro Productions
Biljettförsäljningen börjar  
Ons 20.05.2020 - 16.30
Biljetter:
Från 9.9 €
Köp biljetter
Garderobsavgift : Kostnadsfri och obevakad
Paus: 
No servings (ie. seminars)
TV, Radio, Verkko
Konserttisarjan toisessa konsertissa baritoni Kristian Lindroos johdattaa yleisönsä Oskar Merikannon helmiin yhdessä pianisti Tuula Hällströmin kanssa.
Konserttisarjan toisessa konsertissa kuullaan suomalaista musiikkia. Baritoni Kristian Lindroos johdattaa yleisönsä Oskar Merikannon helmiin yhdessä pianisti Tuula Hällströmin kanssa.

Baritoni Kristian Lindroos on nuoren polven laulaja joka on ehtinyt niittää mainetta sekä oopperan että liedin saralla. Hänet tunnetaan erityisesti Lappeenrannan laulukilpailujen voittajana vuodelta 2016. Lindroos on esiintynyt lukuisissa oopperoissa Suomessa ja ulkomailla mm. Savonlinnan oopperajuhlilla ja Firenzen Maggio Fiorentinossa. Kristianin rooleihin kuuluu mm. Belcore Lemenjuomasta, Figaro Figaron häistä, Falke Lepakosta, Schaunard La Bohemesta ja Marullo Rigoletosta.

Lindroos on laulanut melkein kaikkien suurten suomalaisten orkesterien kuten RSO:n, Helsingin kaupunginorkesterin, Turun filharmonisen orkesterin, Tampere filharmonian, Sinfonia Lahden, Kaartin Soittokunnan sekä Vaasan Kaupunginorkesterin solistina. Kapellimestareina ovat olleet mm. Sir Roger Norrington, Leif Segerstam, Hannu Lintu, Susanna Mälkki ja Santtu-Matias Rouvali. Lindroos on tehnyt lukuisia Lied-konsertteja mm. pianisti Tuula Hällströmin ja Marita Viitasalon kanssa ympäri Suomea ja Pohjoismaita. Hän on myös saanut erikoispalkinnon Toti dal Monte -laulukilpailussa Trevisossa, Italiassa kesäkuussa 2015.

Kesäkonserttisarja Musiikkitalosta:
- Kolme juonnettua ja sisällöiltään erilaista konserttia. Luvassa oopperaa, operettia ja suomalaisen musiikin helmiä laulaja ja pianisti -kokoonpanolla.
- Konsertit to 28.5., to 4.6. ja to 11.6. klo 19 (kesto n. 55 min / konsertti).
- Esiintyjinä nuoret laulajat: ’tulevaisuuden tähdet’, joiden matka kohti suuria estradeja on jo alkanut.
- Konserttien lomassa kuullaan taiteilijahaastattelut, joissa taustoitetaan konserttiohjelmistoa ja syvennytään taiteilijaan sekä hänen ajatuksiinsa.
- Konsertit juontaa ja haastattelut toimittaa klassiseen laulumusiikkiin ja oopperaan erikoistunut toimittaja-juontaja Vesa Kytöoja.
Arrangören kontaktuppgifter: 
www.teatro.fi/
Biljetter och betalning
Köp biljetter
 
Biljettyp: Evenemang med inträdesavgift
 
Stream-lippu: 9.90 €

Lipunmyynti avautuu pian.

Priserna inkluderar serviceavgift

Garderobsavgift : Kostnadsfri och obevakad
 
Kristian Lindroos
baryton
Tuula Hällström
piano

Se även

Konsertsalen
Konsertsalen, som för tankarna till vingårdens slutningar, ligger i hjärtat av Musikhuset. Den har 1704 platser. Akustiken är avpassad för orkestermusik.
Klassisk musik
HeBo & Vanhan musiikin sarja - Schumann: Genoveva
Tis 27.10. 19:00
/ Konsertsalen
Biljetter:
Från 40 €
Köp biljetter
Nutida musik
AUF: Kaiken maailman musiikkia – Barokista Hollywoodiin
Tis 15.09. 19:00
/ Konsertsalen
Biljetter:
Från 32 €
Köp biljetter
Klassisk musik
HeBo & Vanhan musiikin sarja: Bach
Sön 22.11. 16:00
/ Konsertsalen
Biljetter:
Från 26 €
Köp biljetter