Ons 25.11.2020 -
13.00 - 14.00

UMO Helsinki Ensemble feat. Annimaria Rinne: Great American Songbook

Ons 25.11.2020 -
13.00 - 14.00
Beräknad längd : 1 timmar
Arrangör: 
Musiikkitalo & UMO Helsinki
Biljettförsäljningen börjar  
Lör 21.12.2019 - 10.00
Biljetter:
Från 6.5 €
Köp biljetter
Garderobsavgift : 2.00 €
Paus: 
No
Ingen paus. Beställ serveringen innan konserten
Laulaja Annimaria Rinne ja UMO Helsinki Ensemble tarttuvat ennakkoluulottomasti suuren amerikkalaisen laulukirjan säkeisiin.
Konsertti korvaa peruuntuneen 9.4.2020 AUF: Hiljentyen, UMO Helsinki -konsertin. Jo ostetut liput (yksittäis- ja sarjaliput) käyvät uudelle päivämäärälle sellaisenaan.

Konsertti kuuluu Avantin, UMO Helsinki Jazz Orchestran ja Suomalaisen barokkiorkesterin (FiBO) yhteiseen AUF-sarjaan. Eri tyylilajeja edustavat huippuorkesterit kutsuvat kuulijoita päiväkonsertteihin tutustumaan monenlaisiin musiikillisiin makupaloihin.

Tässä konsertissa laulaja Annimaria Rinne ja UMO Helsinki Ensemble tarttuvat ennakkoluulottomasti “suuren amerikkalaisen laulukirjan” säkeisiin – eli 1920–1950-luvun suosittuihin Broadway-teattereiden sekä Hollywood-elokuvien musiikkinumeroihin. Luvassa enemmän ja vähemmän kuultuja musikaaliklassikoita tyylikkäinä sovituksina.

Annimaria Rinne on helsinkiläinen laulaja, joka liikkuu rennosti jazzin ja viihdemusiikin alueella. Rinne on esiintynyt mm. Helsingin kaupunginorkesterin, UMO Helsingin, Turun filharmonian ja Pori Sinfoniettan solistina. Rinne saa tuekseen UMO Helsinki Ensemblen, jonka muusikoilla on mittava ura niin UMO Helsinki Jazz Orchestran riveissä kuin lukuisissa omissa projekteissaan.

UMO Helsinki Jazz Orchestra on jazzin ja uuden rytmimusiikin saralla ammattimaisesti toimiva orkesteri, joka esiintyy vuosittain noin sadassa konsertissa ja tapahtumassa. Vuodesta 1975 alkaen UMO Helsinki on julkaissut 60 albumia ja esiintynyt kotimaisten huippunimien lisäksi kansainvälisten jazztähtien kanssa. Orkesterin ohjelmisto ulottuu aina jazzista souliin ja klassiseen musiikkiin, yhdistäen yllätyksellisesti uutta ja vanhaa. UMO Helsinki Ensemble on big bandin riveistä koottu pienempi kokoonpano.

Konsertin kesto 1 h, ei väliaikaa.
Arrangören kontaktuppgifter: 
jazz@umohelsinki.fi
viestinta@musiikkitalo.fi
Biljetter och betalning
Köp biljetter
 
Biljettyp: Evenemang med inträdesavgift
 
Ordinarie biljett: 6.50 €

Priserna inkluderar serviceavgift

Garderobsavgift : 2.00 €
 
Ytterligare information
UMO Helsinki Jazz Orchestra
Annimaria Rinne
laulusolisti

Se även

Övningssalen Paavo
Övningssalen Paavo är en kopia av scenen i Konsertsalen. Det här innebär att två orkestrar kan spela samtidigt i Musikhuset.
Undervisning och forskning
Lär känna din orkester
Tors 08.10. 16:30
/ Övningssalen Paavo
Biljetter:
Fritt inträde
Klassisk musik
Or­ga­non ur­ku­ma­ti­nea
Tors 12.11. 18:00
/ Organo
Biljetter:
Fritt inträde
Klassisk musik
Or­ga­non ur­ku­ma­ti­nea
Tors 29.10. 18:00
/ Organo
Biljetter:
Fritt inträde