Tis 18.12.2018 -
19.00 - 21.30

Hyvää Joulua – Tulisten tenorien ja Suloisten sopraanojen joulukonsertti 2018

Tis 18.12.2018 -
19.00 - 21.30
Beräknad längd : 2 timmar 30 minuter
Arrangör: 
Lilja Production
Biljettförsäljningen börjar  
Lör 19.05.2018 - 09.00
Biljetter:
Från 53.5 €
Garderobsavgift : 2.00 €
Half time: 
Yes
Beställ servering
Tuliset tenorit ja Suloiset sopraanot tuovat joulumielen kuulijoiden sydämiin!

Tuliset tenorit ja Suloiset sopraanot ovat valloittaneet suomalaisten sydämet herkillä tulkinnoillaan jo monena vuonna. Tänä vuonna vuoden kauneimman juhlan sävelet lumoavat kuulijansa Jyrki Anttilan, Johanna Förstin, Pentti Hietasen sekä Maria Lundin toimesta, jotka tulkitsevat vakuuttavalla ammattitaidollaan tyylikkäästi niin perinteiset kuin uudemmatkin joululaulut. Anna maamme valovoimaisimpien tähtisolistien johdattaa Sinut joulutunnelmaan Jukka Nykäsen johtaman tenoreiden oman 10-henkisen maamme parhaista muusikoista koostuvan orkesterin säestyksellä. Varaa lippusi heti!


Palautetta viime joululta:

”Kiitos aivan järkyttävän hienosta konsertista! Kaikki oli aivan täydellistä, ei pienintäkään kritiikin paikkaa missään suhteessa. Ja taiteilijat ovat toki Suomen huippuja jotka osasivat luoda hienon tunnelman saliin.”


”Ohjelma oli loppuun asti mietitty, upea yhdistelmä keventävää huumoria ja joulun tunnelmointia. Erityisesti haluan kiittää tajunnan räjäyttävästä The Prayer – tulkinnasta, nelikko veti sen mahtipontisemmin kuin olen tainnut koskaan aiemmin kuulla.”


JYRKI ANTTILAN karisma pääsee parhaimmin esiin estradeilla ja hänen vahvaa tulkintaansa voi kuulla konserteissa sekä kotimaassa että ulkomailla. Jyrki on esiintynyt monissa ooppera- ja operettirooleissa ja ollut kauan kiinnitettynä Suomen Kansallisoopperassa. Jyrki on vieraillut oopperarooleissa sekä ulkomailla että kotimaassa, mm. Savonlinnan oopperajuhlilla.


PENTTI HIETANEN on taiteilija, jolta luonnistuu yhtä vakuuttavasti niin vaativat ooppera-, operetti-, ja musikaaliroolit kuin viihde- tai rockmusiikki. Pentti on kuulunut jo pitkään rakastettujen suomalaisartistien joukkoon, mistä kertoo valtava suosio konsertti- ja keikkarintamalla sekä menestyksekkäät kymmenen albumia, joista kaksi on tavoittanut kultalevyrajan ja yksi yltänyt platinalevyn velvoittamaan myyntimäärään.


JOHANNA FÖRSTI on uskomattoman monipuolinen ja upeaääninen laulaja, joka aloitti musiikkiopinnot 10-vuotiaana. Hän on opiskellut musiikkia mm. Jyväskylän yliopistossa sekä Helsingin ammattikorkeakoulu Stadiassa. Koko Suomi tuntee hänet Tanssii tähtien kanssa -ohjelman multitalenttina laulajana, joka sunnuntai sunnuntain jälkeen onnistui yllättämään kuulijan musiikillisella muuntautumiskyvyllään. Försti valloitti yleisön myös Tähdet tähdet -ohjelmassa yltäen finaaliin.


MARIA LUND on superlahjakas laulaja-näyttelijä joka hallitsee musiikin eri tyylilajit ja on esiintynyt uransa aikana useammissa päärooleissa, kuten Tampere-talon The Sound of Musicissa sekä Liz-musikaalissa ja West Side Storyssa Tampereen teatterissa. Maria Lund esiintyy usein jazzmuusikoiden seurassa ja hänelle myönnettiin Kullervo Linna -palkinto vuonna 2010. Hän on julkaissut neljä albumia, joista kaksi viimeisintä olivat soolo-tuotantoa.


Organizer contacts: 
www.liljaproduction.fi
Biljetter och betalning
 
Biljettyp: Evenemang med inträdesavgift
 
Ordinarie biljett: 53.50 € - 64.00 €

Priserna inkluderar serviceavgift

Garderobsavgift : 2.00 €
 
Jyrki Anttila
Johanna Försti
Pentti Hietanen
Maria Lund

Se även

Konsertsalen
Konsertsalen, som för tankarna till vingårdens slutningar, ligger i hjärtat av Musikhuset. Den har 1704 platser. Akustiken är avpassad för orkestermusik.
Underhållningsmusik
Tulevaisuutta luomassa -hyväntekeväisyyskonsertti
Lör 12.10. 18:00
/ Konsertsalen
Biljetter:
Från 38 €
Köp biljetter
Klassisk musik
RSO & Andrew Manze & Tami Pohjola
Fre 27.03. 19:00
/ Konsertsalen
Biljetter:
Från 25 €
Underhållningsmusik
Valkeaa Joulua - joulukonsertti 2019 Tuliset tenorit ja Sulo...
Lör 14.12. 14:00
/ Konsertsalen
Biljetter:
Från 54 €